sz metalAlüminyum Sektörünün Duayeni Sacit ZORLU’nun 33 Yıllık Başarı Hikâyesine, Win&ArtProje ve ALU&Art Dergilerinden Plaket

Win&ARTProje ve ALU&Art Dergileri olarak, Alutem ve Temalu markalarının mimarı olarak imza attığı ilklerle sektörümüzün global adımlarını hızlandıran Sacit Zorlu Metal San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sacit ZORLU’ya 33 yıllık örnek başarı hikâyesinden ilham alarak plaketimizi takdim ettik.

 

 

 

sz metal 1

Yapı sektörünün tüm alanlarını temsil eden firmaların sesi olan Win&ARTProje ve ALU&Art Dergileri olarak, sektörde köklü tecrübenin eseri başarı hikâyelerini keşfetmeyi sürdürüyoruz. Bu kapsamda; fuarlar, basın toplantılarını, ödül törenlerini yakından takip ederek yerel ve uluslararası firmalarımızın başarı hikâyelerini sizlerle buluşturuyoruz. 12 yıllık teknik eğitiminin ardından üniversite yıllarında bir yandan eğitimine devam ederken diğer yandan sektörde alıştırma turları atarak kariyer hayatını olgunlaştırmaya başlayan Sacit Zorlu Metal San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sacit ZORLU, alüminyum sektörünün duayen isimlerinden biri olarak gösteriliyor. 33 yıldır sürdürdüğü faaliyetleri kapsamında eğitimi ve tecrübeyi öncelikleri arasında gören ZORLU, çizdiği örnek başarı hikayesiyle sektörde yeni ilhamlar yaratıyor. Win&ARTProje ve ALU&Art Dergileri olarak kendilerini ziyaret ederek, 33 yıl önce başlayan ilham veren başarı hikayesi ve sektöre kazandırdığı ilklerden dolayı, kendisine plaket takdiminde bulunduk.

Sektörde Öncü Adımlar Attı

Elazığ’da dünyaya gelen Sacit ZORLU, teknik lisede aldığı makine eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nde aldığı Makine Mühendisliği eğitimiyle destekleyerek sektörde eğitim açılımı başlattı.  Eğitim hayatıyla paralel olarak sektörde deneyim kazanan ZORLU, kariyer yaşamının ilk 5 yılında alanında lider bir firmanın teknik müdürü olarak üretim, makine yenileme, Ar-Ge gibi faaliyetleri bizzat kendi yürüttü. Bu süreçte elde ettiği başarılarla sektörde kendi markasını yarattı. Edindiği bilgi ve birikimiyle sektörde danışman konumuna yükseldi. Her yönüyle başarıyla planlanan anahtar teslim yeni alüminyum fabrikaları kurdu. Bütün fabrikaları, teknolojik alt yapısından entegrasyonuna kadar bizzat projelendirdi. Bu süreçte; çelikten, yedek parça, hidrolik malzeme, hırdavat, otomasyona kadar, piyasanın tüm dinamikleri Sacit ZORLU markasına güvendi. Ar-Ge ve inovasyon gücünün bir yansıması olarak sektörde öncü adımlar atan ZORLU, kendini yarı Gebzeli, yarı da Sakaryalı olarak tanımlıyor. Gebze Ticaret ve Sanayi Odası’nda 7’nci grup meclis üyesi olarak görev alan ZORLU, aynı zamanda Sakarya 3’üncü OSB’nin yönetim kurulunda yer alıyor. ZORLU, çok önemli kilometre taşlarından geçen markasıyla Türkiye’nin dünyadaki vitrinine kalıcı değerler kazandırmayı sürdürüyor.

Yüzde Yüz Yerli Üretim Gücü

Sacit Zorlu Mühendislik ve Makine Metal Sanayi, şu anda aylık bin ton alüminyum profil üreten, 800 ton eloksal kapasitesi olan, ahşap desen, elektrostatik toz boya gibi unsurlarıyla da kendini tamamlayan bir alüminyum endüstri tesisiyle sektörün üretim gücüne yön veriyor. ZORLU’nun imalatına, otomasyonuna kadar bizzat kendisinin tasarladığı tesis yüzde 100 yerli üretimi temsil ediyor.

Plaque from Win&ArtProje and ALU&Art Magazines for the 33 Years-Long Success Story of Sacit ZORLU, the Connoisseur of the Aluminum Sector

Inspired by his 33 years-long success story, we, as Win&ARTProje and ALU&Art Magazines, gave our Plaque to Sacit ZORLU, the Board Chairman of Sacit Zorlu Metal San. ve Tic. A.Ş., who has accelerated the global steps of our sector, thanks to the grounds he has broken as the architect of the Alutem and Temalu brands.

Powered by OrdaSoft!