Win&ArtProje ve ALU&Art Dergilerimizle Avrasya Kapı, Pencere, Cam, Alüminyum Fuarları’nda Her Zamanki Yerimizi Aldık

Mimart Yayıncılık olarak Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerimiz ve Fuar Özel Sayımızla her zaman olduğu gibi bu sene de 3 ayrı stand ve 3 ayrı dergi ile Avrasya Kapı, Pencere, Cam, Alüminyum Fuarları’nda sektör temsilcilerimizle buluştuk.

 

 

 

winart aluart kpc fuar

Pencere, kapı ve cam endüstrilerinin öncü firmalarını tek çatı altında toplayan, Avrasya bölgesinin dev buluşması Avrasya Kapı, Pencere, Cam, Alüminyum Fuarları; 3-6 Kasım tarihlerinde Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşti. 124 ülkeden 55 binden fazla ziyaretçiyi aynı platformda buluşturarak binlerce sektör profesyoneline ev sahipliği yapan fuar, 4 gün boyunca sektör temsilcilerine sağladığı verimli iş bağlantıları ile sektörün ihracat faaliyetlerine büyük bir açılım getirdi.

Mimart Yayıncılık olarak yayın hayatını soluksuz sürdürdüğümüz Win&ARTProje ve ALU&Art Dergilerimizin yeni sayıları ve Fuar Özel Sayımız ile Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’nda sektör temsilcilerimizin sesi olarak her zamanki yerimizi aldık.

Açılıştan sonra Reed Tüyap Fuarcılık  Genel Müdür Yardımcısı Fatih ÖZMERT, Özkan Kapı Pencere Genel Müdürü Ferruh ÖZKAN, Yelken Kalıp Yönetim Kurulu Başkanı Bekir YELKEN, Tüyap Yönetim Kurulu Başkanı / Genel Müdürü Bülent ÜNAL, GALSİAD Başkanı Celalettin KIRBOZ, HISİAD Başkanı Çetin TECDELİOĞLU, TİM Başkanı İsmail GÜLLE, İKMİB Başkanı Adil PELİSTER, Reed Tüyap Genel Müdürü Ali MUHARREMOĞLU’nu standımızda ağırladık.

Salon 2 – 222E, Salon 9 - 907, ve Salon 14 - 1435 nolu stantlarımızdan dergilerimizin dağıtımını gerçekleştirdik. Fuar alanındaki reklam ve tanıtım faaliyetlerimizle sektör temsilcilerimizi geniş kitlelerle buluşturarak iş hedeflerine katkı sağlamayı sürdürdük. 

winart aluart kpc fuar2

Win&ARTProje ve ALU&Art Dergileri olarak, sektörümüzün hedef ve beklentilerini doğru analiz ederek paydaşlarımızın buluştuğu tüm yurtiçi-yurtdışı fuar ve organizasyonlarında sektörümüzü temsil etmeye, sektör profesyonellerinin sesi olmaya devam edeceğiz.

We took Our Usual Place in the Eurasia Door, Window, Glass, and Aluminum Fairs with our Win&ArtProje and ALU&Art Magazines

As Mimart Publishing, just like every year, we took the opportunity to meet with the representatives of our sector in the Eurasia Door, Window, Glass, and Aluminum Fairs at 3 different booths, and with 3 different magazines, namely our Win&ARTProje - ALU&Art Magazines, and our special Fair Issue.

winart aluart kpc fuar3

Powered by OrdaSoft!