progroupProgroup’a 2020 Yılı En İyi Uluslararası Danışmanlık Firması Ödülü

Turquality Doktoru Salim ÇAM tarafından 19 yıl önce kurulan Progroup, 2020 Yılı En İyi Uluslararası Danışmanlık Firması ödülünü aldı. Engelsiz Yaşam Vakfı tarafından düzenlenen “Yılın En İyileri 2020 Ödül Töreni”nde alanında en iyiler ödüllendirildi.

Gecede, Yaşam Boyu Meslek ve Onur Ödülleri, İzzet GÜNAY, Tamer KARADAĞLI, Nevra SEREZLİ, Volkan SEVERCAN, Elif YILDIZ KIRATLI ve Serdar ORTAÇ’a verildi. Hande YENER, Gülben ERGEN, Yılmaz MORGÜL, Coşkun SABAH, Sarp LEVENDOĞLU, Sinan AKÇIL, Aslı HÜNEL, Dr. Salim ÇAM da ödül alan isimler arasında yer aldı. Engelsiz Yaşam Vakfı Başkanı Atilla KAPLAKARSLAN tarafından, Progroup Uluslararası Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Salim ÇAM’a 2020 Yılı En İyi Uluslararası Danışmanlık Firması ödülü verildi. Ayrıca, vakıf yararına yapılan açık artırmada Dr. Salim ÇAM, Mustafa Kemal ATATÜRK’ün resminin bulunduğu 24 Mart 1923 yılında yayınlanan Time Dergisi kapağına, Progroup adına en yüksek bedeli vererek, vakfa bağışta bulundu.

progroup 1a

“Artquality” İlk Kez Törende Açıklandı

Türkiye’nin markalaşmasında sadece ürün veya hizmetin markalaşmasının yetmeyeceğini ifade eden Dr. Salim ÇAM, bunun için “Sportquality” ve “Artquality” markalarını oluşturduklarını kaydederek, tören aracılığıyla “Artquality” markasını ilk kez kamuoyuna duyurdu. Bu markaların tescillendiğini belirten Dr. Salim ÇAM, “Milli sanatçılarımız ve sporcularımızın desteklenmesi için Cumhurbaşkanlığı, bakanlıklar ve iş dünyası ile çalışma yürütmeyi hedefliyoruz” dedi.

Progroup’un Turquality ’deki Tecrübesi 200 Yılı Geçti

Türk markalarının yurtdışında global bir marka olmalarına liderlik ettiklerini açıklayan Dr. Salim ÇAM, şunları söyledi: “Türkiye’nin devlet destekli ilk marka programı olan Turquality, işletmelerde stratejik planlamadan bütçe yönetimine, satış pazarlama yönetiminden marka yönetimine, kurumsal performansın yönetiminden tedarik zincirinin yönetilmesine ve dijitalleşmeye kadar tüm konuları kapsıyor. Progroup olarak, 19 yıldır Turquality ve yönetim danışmanlığı alanlarında, yerli markalarımızın dünyaya açılmasına rehberlik ediyoruz. Turquality İş Modelimiz ile bugüne kadar 50’yi aşkın firmanın Turquality kapsamına girmesini sağladık. Şu anda 30’u aşkın Türk firmasının Turquality kapsamına girmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Alanında uzman ekibimiz ve yüzlerce firmaya verdiğimiz hizmetimizle bugüne kadar elde ettiğimiz tecrübeler toplamı ve yaşam miktarının 200 yılı geçtiğini söyleyebilirim. Turquality olarak yönetim danışmanlığı alanında aldığımız ödüllere bir yenisini daha eklemiş olmanın, ekip olarak haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

Turquality’ye Olan Talep, Her Yıl Katlanarak Artıyor

Her yıl Turquality’e olan talebin katlanarak arttığını ifade eden Dr. Salim ÇAM, sözlerini şöyle sürdürdü: “Turquality konusunda hizmet verdiğimiz firmalarda; markalaşma bilinci, işletmedeki iş süreçlerinin sistematikleştirilmesi, kilogram başına ihracatın 3 kat artması, insan kaynaklarının etkin yönetilmesi, dijitalleşme gibi uçtan uca tüm iş sürecinde değer katan bir iş modeli kurguluyoruz ve Turquality İş Modeli ile globalde rekabete hazırlanıyoruz. Turquality’nin işletmelere sağladığı değere baktığımızda, mevcut karlılığın artışına katkısı %14, mevcut ihracat artışına katkısı %15, mevcut verimlilik artışına katkısı %17, mevcut marka bilinirliğine katkısı %7, mevcut iç piyasa artışına katkısı %10, mevcut yeni ürün geliştirmeye katkısı %12, müşteri memnuniyet seviyesi %97, israf ve maliyetleri azaltmaya katkısı %14 olarak belirtebiliriz.”

2020 Best International Consulting Firm Award To ProGroup

Founded 19 years ago by Salim ÇAM  the Doctor of  Turquality, Progroup received the 2020 Best International Consulting Firm award.

progroup 1b

Powered by OrdaSoft!