Haluk KAYABAŞI “Sürdürülebilirlik Liderleri 2020” Listesinde

TALSAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Kibar Holding CEO’su Haluk KAYABAŞI, “Sürdürülebilirlik Liderleri 2020” listesinde sürdürülebilirlik alanına öncülük eden 50 lider arasında gösterildi.

 

 

kibar 01

Fast Company dergisi tarafından Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen, global jürinin değerlendirmeleriyle belirlenen “Sürdürülebilirlik Liderleri 2020” listesinde ülkemizde sürdürülebilirlik alanına öncülük eden 50 lider arasında TALSAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Kibar Holding CEO’su Haluk KAYABAŞI gösterildi.

1981 yılından bu yana üst düzey yöneticilik koltuklarında farklı yöneticilik görevleri üstlenen TALSAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Kibar Holding CEO’su Haluk KAYABAŞI, 1957 yılında Kayseri’de doğdu. Lisans öğrenimini 1980 yılında Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamladı. 1981 yılı itibariyle Assan Demir ve Sac Sanayi A.Ş. İthalat bölümünde İthalat Uzman Yardımcısı, İthalat Uzmanı, İthalat Müdür Yardımcısı, İthalat Müdürü ve Dış Ticaret Müdürü olarak görev aldı. 1998 yılından itibaren Kibar Holding bünyesinde Dış Ticaret Koordinatörlüğü görevini yürüten Haluk KAYABAŞI, Kibar Holding Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçilerek, Mayıs 2012 itibari ile Holding Metal Grup Başkanlığı görevini icra etmeye başladı.

Kibar Holding Yönetim Kurulu Üyeliği, Posco Assan Yönetim Kurulu Üyeliği,  Assan Liman Yönetim Kurulu Başkanı ve Assan Hanil Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevlerini sürdürmekte olan Haluk Kayabaşı, Nisan 2018 itibariyle tüm görevleri ile eş zamanlı olarak Kibar Holding CEO’luk görevini yapıyor.

Haluk KAYABAŞI is in the List of “Sustainability Leaders 2020” 

TALSAD Deputy Board Chairman, and Kibar Holding’s CEO, Haluk KAYABAŞI has been ranked among the 50 leaders pioneering in the field of sustainability in the List of “Sustainability Leaders 2020”

Powered by OrdaSoft!