tuyap avrasya pencere fuari Avrasya Pencere, Avrasya Kapı ve Avrasya Cam Fuarları, 122 Ülkeden 56 Binin Üzerinde Ziyaretçiyi Ağırladı

Avrasya Bölgesi’nin alanındaki en büyük ve prestijli fuarları Avrasya Pencere, Avrasya Kapı ve Avrasya Cam Fuarları sona erdi. 11-14 Kasım 2023 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarları, 122 ülkeden 56.398 sektör profesyoneli ziyaret etti.

 

 

 

 

 

tuyap avrasya pencere fuari 103a 

Avrasya bölgesinin en büyük sektörel etkinliklerinden olan Avrasya Pencere, Avrasya Kapı ve Avrasya Cam Fuarları’na 600’den fazla firma ve firma temsilcisi katıldı. Fuarları, 12.988’i yurt dışından olmak üzere toplam 59.398 sektör profesyoneli ziyaret etti.

120 Bin Metrekare Alanda, 14 Salonun Tamamında

120 bin metrekarelik kapalı alanda, 14 salonun tamamında düzenlenen fuarlar, Pencere ve Kapı Sektörü Derneği (PÜKAD), Pencere Üreticileri Kalite Birliği Derneği (PÜKAB) ve Girişimci Alüminyum Sanayici ve İş Adamları Derneği (GALSİAD) ile Tüyap Fuarcılık Grubu’nun fuarcılık endüstrisindeki 44 yıllık deneyimi ve bilgi birikimi ile gerçekleştirildi.

Ayrıca, Alüminyum Özel Bölümü ile Gölgelendirme Özel Bölümü de bu yıl 24. kez kapılarını açan Avrasya Pencere Fuarı kapsamında yoğun ilgi gördü. Bu bölümlerde, alüminyum pencere, profil, cephe sistemleri, alüminyum aksesuarlardan tente, pergola, cam balkon, kış bahçesi sistemlerine varan geniş kapsamda ürün ve hizmetler sergilendi.

RX Tüyap Genel Müdürü Berkan ÖNER Avrasya Pencere, Avrasya Kapı ve Avrasya Cam Fuarlarını rekor bir katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla tamamladıklarını belirterek, “Fuarlarımızı alanlarında lider 600’den fazla firma ve firma temsilcisinin katılımıyla açmış olmanın gururu yaşıyoruz. 2023 senesinde rekor bir katılımcı firma sayısına ulaştık ve fuar merkezimizin 120 bin metrekarelik alanının tamamını kullandık. 122 ülkeden ağırladığımız ziyaretçilerimiz ise 4 gün boyunca bu fuarlarda katılımcı firmaların temsilcileri ile önemli iş bağlantılarına imza attı. Ülkemizin önde gelen dev firmaları, en son yenilikçi çözümlerini Avrasya Pencere, Avrasya Kapı ve Avrasya Cam Fuarları çatısı altında 56 binden fazla yerli ve yabancı ziyaretçi ile buluşturdu ve kendilerine yeni ihracat kapıları açtılar,” diye konuştu.

“Gelecek Yılın Tarihlerini Takviminize Şimdiden Not Edin”

Bir sonraki yılın Avrasya Pencere, Avrasya Kapı ve Avrasya Cam Fuarları, önemli iş bağlantılarına ev sahipliği yapmak üzere her zamanki adresi olan Büyükçekmece İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde, 16-19 Kasım 2024 tarihlerinde  düzenlenecek.

tuyap avrasya pencere fuari 103b