solarex 2023b6-9 NİSAN 2023 İSTANBUL SOLAREX FUARI

Güneş Sektörünün tek referans fuarı SolarEX İstanbul 15. yılında 125 ülkeden 45 bine yakın Uluslararası yatırımcısıyla milyonlarca dolarlık anlaşmalara ev sahipliği yaparak yeni bir rekora imza attı.

Enerji sektöründe dünyaya açılan markaların tek adresi olma hedefiyle 15 yıl önce yola çıkan Uluslararası SolarEX İstanbul Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı rekor sayıya ulaşan katılımcı ve ziyaretçisiyle güçlü bir arena olduğunu bir kez daha kanıtladı.

ABD, Almanya, Avusturya, Azerbaycan, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Bulgaristan, Bosna Hersek, Çin, Fas, Fransa, Güney Afrika, Güney Kore, Hindistan, Hollanda, Irak, İngiltere, İran, İspanya, İsrail, İtalya, K.K.T.C, Kazakistan, Kuveyt, Libya, Lübnan, Makedonya, Mısır, Moğolistan, Moldova, Kırgızistan, Kosova, Kuveyt, Libya, Lübnan, Mısır, Özbekistan, Pakistan, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Sırbistan, Somali, Sudan, Suriye, Suudi Arabistan, Tacikistan, Tunus, Türkmenistan, Ürdün, Yemen, Yunanistan yoğunlukta olmak üzere 125 ülkeden yatırımcı ve alım heyetleri fuarı ziyaret etti.