Vorne, Kapı Pencere Cephe Aksesuarları Kategorisinde 1’incilik Ödülü Aldı

VORNE, İDDMİB (İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği) 2019 Yılı En Başarılı İhracatçıları, Hırdavat Sektörü Kapı Pencere Cephe Aksesuarları Kategorisinde 1. oldu.

 

 

 

 

 

vorne 1a

İDDMİB Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Öztiryaki’nin ev sahipliğinde, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle’nin katılımıyla gerçekleştirilen tören, bu yıl pandemi dolayısıyla online olarak gerçekleştirildi.

Başarı Genel Merkezde Kutlandı

VORNE Genel Merkezi’nde, Genel Müdür Nagehan Demir, Genel Müdür Yardımcısı Murat Demir, Üretim Müdürü Sedat Masum ve Yurt Dışı Satış Pazarlama ekibinin katıldığı etkinlikte pasta kesilerek kutlandı. Etkinlikte konuşan Genel Müdür Yardımcısı Murat Demir, genç ve dinamik bir ekip olduklarının altını çizerek, “Elde ettiğimiz başarıyı önümüzdeki yıllarda arttırarak daha da ileri gideceğimize inancımız tam” dedi.

Vorne Won The Grand Prize In The Door Window Front Accessories Category

VORNE ranked 1st in the Window Front Accessories Category of the Hardware Sector in İDDMİB’s (İstanbul Union of the Exporters of Ferrous/Non-Ferrous Metals) Most Successful Importers of 2019.

vorne 1b

Powered by OrdaSoft!