ASTEL Projesi, Online Kapanış Toplantısı Gerçekleştirildi

Alüminyum Yapı Sistemleri Test ve Eğitim Laboratuvarı (ASTEL) Projesi,  Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi (FSMVÜ) Alüminyum Test, Eğitim ve Araştırma Merkezi (ALUTEAM), Girişimci Alüminyum ve Sanayici İş Adamları Derneği (GALSİAD), İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB), Türkiye Alüminyum Sanayicileri Derneği (TALSAD) ortak girişimi ve İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) desteğiyle hayata geçirildi.

Test ve eğitim olmak üzere iki temel konu başlığında kurgulanan, 2018’den bu yana çalışmaları sürdürülen ASTEL Projesi’nin sonuna gelindi. İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) tarafından desteklenen bu proje sayesinde kurulan Cephe Akademi ve ASTEL Sistem Test Laboratuvarı ile sürdürebilir bir yapı oluşturuldu.

ASTEL Sistem Test Laboratuvarı’na Dikkat Çekildi

FSMVÜ organizatörlüğünde gerçekleştirilen ASTEL kapanış toplantısına davetli olarak; GALSİAD, İDDMİB, TALSAD ve PÜKAB temsilcileri, Cephe Akademi Mesleki Gelişim Eğitim Programı’nda eğitimci olarak destek olanlar ve İstanbul Kalkınma Ajansı katıldı. Toplantının gündemi ise proje kapsamı, eğitim faaliyetleri ve Cephe Akademi, Test Merkezi faaliyetleri ve yapısı oldu. Firmaların cephe sistemlerinin test edilebileceği Esenyurt Alkop Sanayi Sitesi içerisinde bulunan ASTEL sistem test laboratuvarı toplantının öne çıkan konu başlıkları arasında yer buldu.

Online Final Session of ASTEL Project was Held

Aluminum Building Systems Test & Training Laboratory (ASTEL) Project has been accomplished by the joint initiative of Fatih Sultan Mehmet Foundation University (FSMVÜ), Aluminum Testing, Training and Research Center (ALUTEAM), Association of Entrepreneur Industrialists & Businesspersons (GALSİAD), İstanbul Union of the Exporters of Ferrous and Non-Ferrous Metals (İDDMİB), and Association of Turkish Aluminum Industrialists (TALSAD), and by the contribution of İstanbul Development Agency (İSTKA).

aluteam 1

Powered by OrdaSoft!