ASAŞ Panjur ve Kepenk Çözüm Ortakları Kıbrıs’ta Buluştu

ASAŞ Panjur ve Kepenk Sistemleri, Kıbrıs’ta Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden katılan 30 çözüm ortağı ile bir araya geldi.

 

 

Kaya Palazzo Resort Girne’de, 25-27 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen, ASAŞ Panjur ve Kepenk Sistemleri’nin satış kanallarını geliştirmeye yönelik satış ve pazarlama stratejileri ile yeni ürünler Zebra ve PVC Monoblok Panjur Sistemlerinin tanıtıldığı etkinlikte en çok satış yapan bayilere de plaketleri takdim edildi.

 

 

 

asas 4a

Türkiye’nin lider sanayi kuruluşlarından ASAŞ’ın, Sakarya’daki tesislerinde üretilen ve global pazarda söz sahibi markası ASAŞ Panjur ve Kepenk Sistemleri’nin yurt içi bölgelerden sorumlu çözüm ortakları, Kıbrıs’ta gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden katılan 30 ASAŞ çözüm ortağının katıldığı toplantıda PVC Profil ve Panjur Satış Direktörü Tuncay MUTLU, ASAŞ kurumsal tanıtımını gerçekleştirerek başladığı konuşmasında; satış kanalı gelişimine yönelik projeleri aktararak önümüzdeki dönemde daha güçlü bir panjur markası olmak için yapılacak çalışmaların altını çizdi.  Panjur Satış Müdürü Ömer Yağız BERBEROĞULLARI 2021 yılına ait satış değerlendirmelerini ve 2022 yılı perspektifini katılımcılar ile paylaştı.

ASAŞ’ın Marka Değeri Anlatıldı

ASAŞ Pazarlama, Kurumsal İletişim ve Alüminyum Tasarım Ürünleri Grup Müdürü Demet İNCİRCİ, ASAŞ marka değerlerini anlatarak başladığı sunumunda marka özü olan ‘Değer Katar’ söylemi kapsamında yürütülen projeleri paylaştı. Çalışanlara yönelik yürütülen tüp bebek tedavi desteği, kan bağışı kampanyaları, kadınlara iş hayatında fırsat eşitliği sağlanması gibi projelerin yanı sıra hem çalışanların hem de ve paydaşlarının gelişimlerine değer katmak amacı ile kurulmuş olan ASAŞ Akademi’nin kişisel gelişim ve teknik eğitim çalışmalarından bahsetti. Bölgesindeki gençlerin geleceğine sporla değer katmak için kurulan ve bulunduğu liglerde pek çok başarıya imza atan ASAŞ Basketbol Kulübü’nün heyecanlı yolculuğunu anlattı. İNCİRCİ, yürütülen sosyal sorumluluk projeleriyle birlikte sanatı ve sanatçıyı destekleyen, sektöründe ilk olma özelliği taşıyan ASAŞSANAT’tan da bilgiler paylaştı ve ASAŞ’taki stratejik pazarlama yapılanmasını ve gelecek dönem için planlanan iletişim stratejilerini tanıtarak sunumuna son verdi.

PVC Monoblok ve Zebra Panjur Sistemleri Tanıtıldı

Toplantı, Panjur Tasarım ve Teknik Destek Müdürü Burcu EKER’in heyecanla beklenen yeni ürünler PVC Monoblok ve Zebra Panjur Sistemlerinin lansmanı ile devam etti. PVC Monoblok Panjur Sistemleri için hazırlanan tanıtım sunumu katılımcılara aktaran EKER, “Pazarın beklentileri göz önüne alınarak geliştirilmiş PVC monoblok kutu sistemimiz; yüksek yalıtım performansı sağlayacak şekilde tasarlandı. Minimum ihtiyaçları karşılayabilecek şekilde sadeleştirilebilen ya da maksimum donanıma ulaşabilen eşsiz fonksiyonellikte bir tasarıma sahip olan sistemimiz için iki farklı optimum kutu ölçüsü çalıştık. 195x200mm izolasyonsuz ve 195x230mm izolasyonlu olarak üretilen kutu ölçüleri ile maksimum sarım değerlerini sağlarken, başka bir kutu yüksekliğine gerek duymadan 300 cm+kutu yüksekliğinde 39mm, 235cm+kutu yüksekliğinde 55 mm lameller ile kullanılabilme kapasitesine ulaştık” dedi.

Ekstra Mukavemet ve İzolasyon

EKER, sözlerine şöyle devam etti: “İzolasyonlu kutu, duvar içine gömüldüğü zaman müdahale rahatlığı için alttan açılabilme özelliğine sahip. Özel olarak tasarlanarak yan kapak içine ve kutu birleşimlerine yerleştirilen opsiyonel contalar sayesinde hava sızdırmazlığı ise maksimum seviyeye ulaşıyor. Kutu içinde mukavemeti arttırmak için köşebent ve lama kullanımlarına uygun özel yuvalar dizayn ettik. Kasa-kutu montajlarında Universal Alüminyum bağlantı profili kullanılmasına imkân veren sistemimiz, sahada vidasız montaj kolaylığı ile de ekstra mukavemet ve izolasyon sağlıyor.”

Başarılı Çözüm Ortakları Plaket ile Ödüllendirildi

ASAŞ Panjur Tasarım ve Teknik Destek Müdürü Burcu EKER, sunumuna özgün tasarıma sahip, dünyada ilk ve tek zebra modeli panjur olan bir diğer yeni ürün tanıtımı ile devam etti. Perdeye alternatif olarak dış hayattan izolasyon sağlarken temiz havayı özgürce içeri almaya imkân vermesi ve gün ışığını kullanıcıların isteğine göre ayarlayabilme kabiliyeti veren zebra model panjur sistemi pazara farklı bir alternatif sunmuş oldu. Katılımcılar toplantı sonunda detaylıca tanıtılan ürünlerin numunelerini yakından inceleyerek, sorularına bölüm müdüründen direkt yanıt aldı.  Sunum ve soru cevap kısmı ile tamamlanan toplantıdan sonra, satış cirolarına göre 1., 2. ve 3. sırada yer alan çözüm ortakları plaket ile ödüllendirildi.

asas 4b

ASAŞ Hakkında

1990 yılında kurulan ASAŞ, bugün Akyazı, Sakarya bölgesinde yer alan son teknoloji ile donatılmış 5 üretim tesisi ve 2750 çalışanıyla Türkiye’nin en önemli sanayi kuruluşları arasında yer alıyor. Sektörün bakanlık onaylı ilk Ar-Ge merkezine de sahip olan ASAŞ, üretim alanındaki tecrübesini tasarım ve Ür-Ge çalışmalarıyla sürekli geliştirerek sektöre birçok sektör için yenilikçi ürünler sunuyor. ASAŞ, alüminyum profil, kompozit panel, alüminyum yassı mamul, PVC kapı ve pencere sistemleri, alüminyum bayrak ve aydınlatma direkleri, alüminyum kapı, pencere ve giydirme cephe sistemleri, panjur sistemleri, garaj kapıları ve motor kontrol sistemleri alanında zengin bir ürün yelpazesine sahip. Bugün 90’ı aşkın ülkeye ihracat yapan ve kuruluşundan bu yana istikrarlı büyümesini sürdüren ASAŞ, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2020 listesinde de 63’üncü sırada yer alıyor.

ASAŞ Panjur ve Kepenk Solution Partners met in Cyprus 

ASAŞ Panjur ve Kepenk Sistemleri got together with 30 solution partners participating from various regions of Turkey in Cyprus. Plaques were also presented to the dealers with the highest sales at the event where sales and marketing strategies for developing the sales channels of ASAŞ Panjur ve Kepenk Sistemleri, as well as new products Zebra and PVC Monoblock Shutter Systems, were introduced, that held between 25-27 March in Kaya Palazzo Resort & Casino Girne.

asas 4c

Powered by OrdaSoft!