Arslan Alüminyum A.Ş. Bir Kez Daha İDDMİB Alüminyum Döküm Mamulleri Kategorisinde 1.’lik Ödülüne Layık Görüldü

Türk alüminyum sektörünün geleceğine yarım asırdır başarılı yatırımlar gerçekleştiren küresel alüminyum pazarının en önemli oyuncusu Arslan Alüminyum A.Ş., geleneği bozmayarak ‘İhracatın Metalik Yıldızları’ ödüllerinde Alüminyum Döküm Mamulleri Kategorisinde en çok ihracat yapan kuruluşlar arasında bu sene de 1. sırada yerini aldı.

 

arslan aluminyum 1a

 

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB), 2021 yılında gerçekleştirdiği 12,4 milyar dolarlık ihracata katkı sağlayan başarılı ihracatçılarını ‘İhracatın Metalik Yıldızları’ için düzenlediği törende Metalik Yıldız Ödülleri ile taçlandırdı. Ticaret Bakan Yardımcısı Sayın Rıza TUNA TURAGAY, TİM Başkanı Sayın İsmail GÜLLE ve İDDMİB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tahsin ÖZTİRYAKİ’nin katılımıyla gerçekleşti. Son yaptığı büyük yatırımla mayıs ayında 240.000 ton yıllık alüminyum döküm kapasitesine ulaşacak olan Arslan Alüminyum A.Ş. 2023 yılında Türkiye’nin 100 büyük kuruluşu arasına girmeyi hedefliyor.

Üretim ve İhracatın Küresel Lokomotifi

Arslan Alüminyum A.Ş. adına önemli açıklamalarda bulunan firmanın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Pelin ARSLAN, “Üretim kapasitemiz ve müşteri odaklı kalite anlayışımızla her geçen gün ihracatımızı daha da güçlendirerek alüminyum döküm konusunda dünyadaki en önemli rekabetçi firmalar arasında bulunmaktayız. Her yıl olduğu gibi bu yılda en çok ihracat yapan kuruluşlar arasında zirvede yer almak ve bu önemli ödüle layık olmak Arslan Alüminyum A.Ş. adına gurur verici. Üretimin ve ihracatın küresel lokomotif gücü olan Arslan Alüminyum A.Ş. almış olduğu önemli yatırım kararlarının sonucunda başarı grafiği her geçen gün yükselmeye devam etmektedir” dedi.

Arslan Alüminyum A.Ş. was granted with İDDMİB’s (İstanbul Ferrous and Non-Ferrous Metals Exporters’ Association) 1st Prize once again in the Category of Aluminum Casting Products

Arslan Aluminum A.Ş., the most important player of the global aluminum market, which has been making successful investments for half a century in the future of Turkish aluminum industry, was ranked 1st, as a matter of tradition, among the top exporters in the Category of Aluminum Casting Products of ‘Metallic Stars of Export’ Awards.

arslan aluminyum 1b

Powered by OrdaSoft!