Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK GALSİAD Standını Ziyaret Etti

GALSİAD, (Girişimci Alüminyum Sanayici ve İş İnsanları Derneği), İstanbul Fuar Merkezi’nde önde gelen yerli alüminyum üreticileri ve küresel tedarikçi firmaları buluşturan ALUEXPO’da tüm üyelerini bir kez daha temsil etmenin gururunu yaşadı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK da GALSİAD standını ziyaret ederek üyelerini onurlandırdı.

 

 

 

galsiad 1a

Alüminyum sektörünü bir araya getiren ALUEXPO’nun açılışında konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK, “Ülkemiz zaten emisyonu daha düşük olan bu ikincil üretim kabiliyetlerinde gayet yetkin konumda. Bu yönümüzü daha da geliştirerek alüminyum sektöründe Avrupa’nın üretim üssü olmak istiyoruz.” dedi. Konuşmasının ardından fuarı gezen VARANK, GALSİAD (Girişimci Alüminyum Sanayici ve İş İnsanları Derneği) standını ziyaret ederek GALSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin KIRBOZ ile sohbet etti. GALSİAD ziyaretçileri, alüminyum üretim ve tedarik eden tüm üye firmalara ilişkin bilgiler elde etti

Siyaset Dünyası GALSİAD Standında Buluştu

Fuarın son günü Sanayi Bakan Yardımcısı Hasan BÜYÜKDEDE heyetiyle birlikte GALSİAD standını ziyaret etti. Fuarın son günü ise Türkiye’nin eski başbakanlarından Gelecek Partisi Başkanı Ahmet DAVUTOĞLU ilçe başkanlarıyla GALSİAD organizasyonu kapsamında ziyaret gerçekleştirdi. Ahmet DAVUTOĞLU ziyaret sırasında GALSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin KIRBOZ ile sohbet etti.

GALSİAD’dan Teşekkür Açıklaması

GALSİAD tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Bizleri her organizasyonumuzda yalnız bırakmayan ziyaretleri ile onurlandıran söz yazarlarımız Aşkın TUNA ve Cengiz ALTINSOY’a teşekkür ederiz. Ayrıca ziyaretleri ve çiçekleri için Çetin TECDELİOĞLU (HISİAD), Tolga TÜMERKAN (DP Metal), Güler ERAS (Net Kimya), Zafer TOPAL (EksenAL)’a, ALKOP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri ile tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz” denildi.

The Industry and Technology Minister, Mustafa VARANK visited the booth of GALSIAD

GALSIAD (Association of Entrepreneurial Aluminum Industrialists and Business People) experienced the pride of representing all its members once again at ALUEXPO, which brought together the pioneering domestic aluminum manufacturers and global supplier companies at the Istanbul Expo Center. The Industry and Technology Minister, Mustafa VARANK visited the booth of GALSIAD and honored its members.

galsiad 1b

Powered by OrdaSoft!