Pixera PAL Serisi Ölçüm Cihazları, Profil Üretiminde En Güvenilir Yardımcınız Olacak

Pixera PAL serisi ölçüm cihazları, saha koşullarında profillerin ölçümlerini yaparak henüz üretim aşamasındayken hataların tespit edilmesini sağlıyor. Türkiye’nin yerli ve milli gücünün temsilcilerinden olan Pixera PAL serisi, yüzde yüz yerli yazılım ve donanımı ile yüksek hassasiyetli ve güvenilir ölçümler sunuyor.

 

 

 

pixera 75a

Pixera Teknoloji, optik ölçüm cihazlarının üretiminde faaliyet gösteren bir teknoloji firması olarak alanında fark yaratıyor. Firma, alüminyum profillerin 2 boyutlu ölçümü için geliştirdiği PAL serisinin yanı sıra, yerli üretim kameralar ve lensler ile 3 boyutlu optik ölçüm cihazlarının üretimine yönelik gerçekleştirdiği Ar-Ge çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Çevresel Faktörlerden Etkilenmiyor

PAL serisi optik ölçüm cihazları, endüstriyel ortamlarda bulunabilen toz, yağ, titreşim, yüksek sıcaklık gibi çevresel faktörlerden etkilenmeden saha koşullarında hatasız çalışabiliyor. Ölçümlerin kayıt altında tutulması da üretim süreçlerinin takibini kolaylaştırıyor.

Sektörün İhtiyaçlarına Uygun Seçenekler

5 farklı modele sahip olan PAL serisi profil ölçüm cihazları, sektörün ihtiyaçlarına uygun seçenekler sunuyor.

Hatalar Oluşmadan Önlemini Alıyor

Pixera Ölçüm cihazlarının başarısı sonuç raporlarında da kendini gösteriyor. Ölçüm Raporlarının yanı sıra SPC ve Karşılaştırma Raporları ile üretim süreçlerinin iyileştirilmesine olanak sağlayarak verimliliği artırıyor. Üretim sürecini izleyerek kaliteyi ölçme ve kontrol etme yöntemi olan SPC Raporu, hatalar oluşmadan önce tespit edilebilmesini sağlıyor. Bir profilin çeşitli zamanlarda yapılmış ölçümleri karşılaştırılarak, ölçümler üzerindeki değişimlerin analizini sağlayan Karşılaştırma Raporu, kalıpta oluşan değişimlerin kolaylıkla gözlenmesini olanaklı kılıyor.

Pixera PAL Series Measurement Devices will be Your Most Reliable Assistant in Profile Production

Performing 2D measurements of profiles under field conditions, Pixera PAL series measurement devices thereby ensures detection of errors throughout the production stage. As being one of the representatives of Turkey’s domestic and national power, Pixera PAL series provides high-precision and reliable measurements with its 100% domestic software and hardware.

pixera 75b

Powered by OrdaSoft!