Saray Alüminyum En Yeni Ürünlerini Ziyaretçilerle Buluşturdu

Alüminyum ve yapı sektörlerinde köklü deneyime sahip Saray Alüminyum, Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’nda yenilikçi ürünleri ve sistem çözümlerini tanıttı.

Saray Alüminyum, farklı ihtiyaçlara yanıt vermek üzere geliştirdiği yenilikçi ürünlerini fuar sırasında sektör profesyonellerinin ve tüketicilerin beğenisine sundu. Bünyesindeki farklı markalarla mimari sistemler konusunda sınırsız çözümler sunan Saray Alüminyum’un fuarda sergilediği ürünler arasında; A2, B1 ve B2 yangın sınıflarında uluslararası sertifikalara sahip alüminyum kompozit paneller, yaşam alanlarına estetik ve konfor katan pergola sistemleri, veranda ve gölgeleme elemanları, korten ve beton efektli alüminyum kompozit paneller, konut ve restoranlara özel çözümler sunan biyoklimatik sistemler, 1500 Pa su geçirimsizlik değeri ile sektörde bir ilki gerçekleştiren yüksek performans değerlerine sahip Smart Slide sürme sistemi ve odacıklı bariyer yapısıyla fark yaratan ICON84-HI kapı ve pencere sistemi yer aldı. Optimum ısı ve ses yalıtımı ile pasif ev tasarımlarında kullanılabilen yeni nesil PVC kapı ve pencere sistemi Selective Plus da fuarda ilgi gören ürünler arasındaydı.

saray aluminyum 74a

Çevreye Duyarlı ve Sürdürülebilir Çözümler Sunuyor

Türkiye’de sektöründe ilk Çevresel Ürün Beyanı (EPD) belgesini alan Saray, bu belgeye sahip alüminyum kompozit panel, alüminyum ekstrüzyon profil ve PVC profil ürünleri ile hem yeşil binaların oluşturulmasına katkı sağlıyor hem de çevreye duyarlı, sürdürülebilir, verimli çözüm ve hizmetler sunuyor.

Talin Saraylı DİKİCİ: “Alüminyum Profil Kapasitemizi Yüzde 100 Artırdık”

Fuarların hem sektördeki gelişmeleri takip etmek hem de tüketicilerle direkt iletişimde bulunmak açısından önemli olduğunu vurgulayan Saray Grup Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı DİKİCİ, Avrasya Kapı Pencere Fuarı’nda en yeni ürünlerini sektör temsilcileriyle buluşturduklarını belirtti. Yılda 3,5 milyon metrekare alüminyum kompozit panel, 20 bin ton PVC profil, 16 milyon metre panjur ve kepenk sistemi üreten Saray Alüminyum’un kapasite artırma çalışmalarına değinen DİKİCİ, “Yeni tesis yatırımımızla alüminyum profil kapasitelerimizi yüzde 100 artırarak, 30 bin tondan 60 bin tona yükselttik. 2000 ve 4500 tonluk yeni ekstrüzyon preslerimizin 2022’nin ilk çeyreğinde devreye girmesiyle üretim kapasitemizi ve katma değeri yüksek ürün çeşitlerimizi daha da artıracağız” dedi.

Saray Aluminum Brings Its Newest Products To The Visitors

Saray Aluminum, which has deep-rooted experience in the aluminum and building sectors, introduced its innovative products and system solutions at the Eurasia Window, Door and Glass Fairs.

saray aluminyum 74b

Powered by OrdaSoft!