iq aluminyum logoIQ Alüminyum, Yüksek Performanslı Ürünlerini Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’nda Sergiledi

Deceuninck kalitesi ve güvencesini tüketicilerle buluşturan IQ Alüminyum Sistemleri, Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’nda yüksek performanslı yenilikçi yeni ürünlerini tanıttı.

Deceuninck kalitesiyle sektördeki yerini alan IQ Alüminyum Sistemleri, yeni inovatif ürünleri arasında yer alan Magnus, Serenad Sürme Sistemleri ve İnterface Cephe Sistemi ile fuarda büyük bir ilgiyle karşılaştı.

iq aluminyum 74a

Hakan NURHAN: “Farkımızı Ortaya Koyduk”

Avrasya Pencere Fuarı’nda sergiledikleri ürünler hakkında değerlendirmede bulunan IQ Alüminyum Pazarlama ve Satış Direktörü Hakan NURHAN, “IQ Alüminyum Sistemleri olarak geniş açıklıklar için tasarlanmış yeni sürme sistemlerimizden olan Magnus, Serenad ve İnterface cephe sistemimiz ile sektördeki farkımızı ortaya koyuyoruz. İnovatif ürünlerimizle yer aldığımız bu fuarda, sektör liderleriyle iş birliklerimizi güçlendirmekten, yeni ilişkiler kurmaktan da çok memnunuz” dedi

IQ Alüminyum displayed Its High-Performance Products at Eurasia Window Fair

Having been providing Deceuninck quality and safety to the consumers, IQ Alüminyum Sistemleri introduced its new innovative products at Eurasia Window Fair.

iq aluminyum 74b

Powered by OrdaSoft!