Akpa Alüminyum, Mimari Sistem Çözümleriyle Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’ndaydı

Akpa Alüminyum, en yeni ürünleriyle Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’ndaki yerini aldı. Her sene farklı bir yeniliği sektörün beğenisine sunan Akpa Alüminyum, sektör profesyonelleri, mimarlar ve müteahhitlerin ilgisini üzerine çekerek başarılı bir fuarı daha geride bıraktı.

Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’na geçen senelerde olduğu gibi 240 metrekarelik standıyla katılan Akpa Alüminyum, yeni ürünleriyle sektör profesyonellerinin buluşma noktalarından biri oldu. Ürünleriyle fuarın çekim güçlerinden birini oluşturan firma, gerek iç pazar gerekse ihracat hedefleri kapsamında başarılı bir fuarı daha geride bıraktı.

 

akpa 74 a

Mimarlar, Müteahhitler Tarafından İlgi Gördü

Akpa’nın kış bahçesi bölümünde sergilediği SH110 Giyotin, HS55 Thermo Kaldır Sür ve Tek Raylı Sistem, ISCB140 Isıcamlı Sürme Cam Balkon Sistemi, ICB40 Isıcamlı Cam Balkon Sistemi ve WG70 Thermo Kış Bahçesi sistemleri sektör temsilcileri, mimarlar ve müteahhitler tarafından büyük ilgi gördü. Özellikle yüksek açıklıklar için tasarlanan özel cephe uygulamaları ve dışarıdan görünmeyen kanat uygulaması imkânı sağlayan HVT67 Gizli Kanat Sistemi, ziyaretçilerin yakından incelediği ürünler arasında yer aldı.  Yeni tasarım HS55 Thermo Kaldır – Sür Monorail  sistemini fuar aracılığıyla sektörün beğenisine sundu.

30 Farklı Seriyi Sergiledi

Tüm görüşme odalarını OP40 Ofis Bölme Sistemi ve FD60 Thermo Katlanır Kapı Sistemi ile tasarlayan Akpa Alüminyum, fuarda 30 farklı serisini ve farklı renk seçimini yurtiçi ve yurtdışı ziyaretçilerinin beğenisine sundu. Primebond Plus, Durabond ve Rallbond Alüminyum Kompozit Panel markalarının alternatifli renk seçenekleri ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Akpa Alüminyum took part in Eurasia Window Fair with Its Architectural System Solutions 

Akpa Alüminyum took part in Eurasia Window Fair with its latest products. Having been introducing a different novelty to the appreciation of the sector in every passing year, Akpa Alüminyum passed another successful fair by drawing the attention of the sector’s professionals, architects, and engineers to itself.

 

akpa 74 b

akpa 74 c

Powered by OrdaSoft!