idef21Savunma Sanayinin Büyük Buluşması IDEF’21 Yine Büyük Başarılara İmza Attı

Türkiye ve dünyadaki savunma sanayi devlerinin en önemli buluşma platformu olan IDEF’21, 4 gün boyunca Türkiye’den ve dünyadan savunma sanayi devlerini bir araya getirdi. 1.238 katılımcı firma ve firma temsilciliğine ev sahipliği yapan IDEF’21, yerli ve yabancı 68.795 sektör profesyoneli tarafından ziyaret edildi.

Türk savunma sektörünün sabırsızlıkla beklediği IDEF’21 (15’inci Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı), 17 Ağustos Salı günü, İstanbul Büyükçekmece Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, Milli Savunma Bakanı Hulusi AKAR, T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail DEMİR, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Genel Müdür Vekili Sadık PİYADE’nin açılış konuşmalarını yaptığı görkemli bir tören ile kapılarını açtı.

idef21

81 Ülke ve 2 Uluslararası Kuruluştan 163 Heyet Ve 614 Heyet Üyesi Ağırladı

Ağırladığı heyetler ve yapılan ikili görüşmeler bakımından alanında düzenlenen fuarlar içinde ön sıralarda yer alan IDEF Fuarı, 2021 yılında da bu başarısını devam ettirdi. IDEF’21, 1.238 katılımcı firma ve firma temsilciliğine ev sahipliği yaparken yerli ve yabancı 68.795 sektör profesyoneli tarafından ziyaret edildi. 81 ülke ve 2 uluslararası kuruluştan 163 heyet ve 614 heyet üyesinin ağırlandığı fuarda Türk savunma sanayiinin imkân ve kabiliyetleri uluslararası düzeyde tanıtıldı. Fuara katılan heyetler arasında, 1 Cumhurbaşkanı, 1 Başkanlık Konseyi Başkan Yardımcısı, 1 Başbakan,  1 Başbakan Yardımcısı, 24 Bakan, 14 Genelkurmay Başkanı, 2 Genelkurmay 2’nci Başkanı, 26 Kuvvet Komutanı,  11 Bakan Yardımcısı, 1 Müsteşar olmak üzere üst düzey makamlar yer aldı.

Büyük İş Birliklerine İmza Atıldı

4 binin üzerinde ikili görüşmenin planlandığı fuarda, Heyet-Katılımcı, Heyet-Heyet, Heyet-Türk Tedarik Makamı, Katılımcı-Katılımcı, Katılımcı-Türk Tedarik Makamı görüşmeleri yapıldı. Yerli ve yabancı savunma sanayii profesyonellerinin bir araya geldiği ve ülkeler arası önemli iş birliklerinin gerçekleştirildiği fuarda, 93 imza töreni gerçekleştirildi.

Bilgi ve Birikimler Sektör Profesyonellerine Aktarıldı

IDEF’21 kapsamında savunma sanayinin önde gelen firmaları arasında yer alan Aselsan, Roketsan, Havelsan, Aspilsan, Türk Havacılık Uzay Sanayii tarafından 9 adet panel ve sunum gerçekleştirildi. Savunma sanayi sektör profesyonellerinin rahat bir şekilde erişimi için panel ve sunumlar IDEF’in YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlandı.

IDEF’21, the Grand Assembly of Defense Industry, has Once Again accomplished Huge Successes

As being the grand assembly platform of the defense industry giants from Turkey, and around the world, IDEF’21 has got the defense industry giants from Turkey and around the world together for 4 days. Having hosted 1,238 participant companies and company agencies, IDEF’21 was visited by a total of 68,795 domestic and foreign sector professionals .

 

Powered by OrdaSoft!