Arslan Alüminyum, İSO 500’de 262’nci Sıraya Yükseldi

Arslan Alüminyum A.Ş., İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından yapılan Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasında, 2020’de bir önceki yıla göre 20 basamak birden yükselerek 262’nci sırada yer aldı.

Arslan Alüminyum tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, gerçekleştirdiği yatırımlarla Türk alüminyum sektörünün geleceğinin önemli mihenk taşlarından biri haline gelen Arslan Alüminyum A.Ş.’nin bugün güçlü ve sağlam duruşuyla Türk alüminyum sektörünün hem iç piyasada hem de küresel piyasalardaki en güvenilir temsilcisi olduğu vurgulandı. Açıklamada özetle şöyle denildi:

“Dünya ekonomilerinin sürekli değişime ve gelişime uğradığı süreçlerde bile, vizyoner yapıya sahip saygın yönetiminin almış olduğu önemli yatırım kararları ve geleceğe inançla bakan özverili profesyonel takım arkadaşlarının göstermiş olduğu çalışmalar sayesinde Arslan Alüminyum A.Ş., bugün dünyadaki en büyük alüminyum üretim tesislerinden biri haline dönüşmüştür.  Cumhuriyet’in 100’üncü yılı olan 2023’te Türkiye’nin en güçlü sanayi firmaları sıralamasında ilk 100’de yer almak için aralıksız mücadelesini sürdüren ve yatırımlarını en güçlü şekilde gerçekleştiren Arslan Alüminyum A.Ş., 240.000 ton/yıl büyüme odaklı hedefine hızla yaklaşmayı başararak, uluslararası pazarların da yakından takip ettiği yükselen ve parlayan yıldız olmayı başarmıştır. Dünya genelinde yaşanan Covid-19 salgını sürecinde bile yatırımlarına hız kesmeden devam eden, üretim sevdalısı Arslan Alüminyum A.Ş., bugün global bir oyuncu olmanın tüm sorumluluklarının bilincini ve ülke ekonomisinin geleceğine sağlanacak her türlü katkıya ortak olma sorumluluğunu taşımaktadır. 2023’te Cumhuriyet’in 100’üncü yılında Türkiye’nin en güçlü 100 ihracatçısı içinde yer almak için var gücüyle çalışmaktadır. Öncü ve cesur kararları ile Türk alüminyum sektörünün önemli temsilcisi Arslan Alüminyum A.Ş., ihracata ve alüminyum sektörünün güçlü geleceğine katkı sağlamak için çalışmalarını aralıksız devam ettirecektir.”

Arslan Alüminyum rose up to No. 262 in İSO 500

In comparison to the year before, Arslan Alüminyum A.Ş. rose by 20 ranks in the Survey of Turkey’s Top 500 Industrial Enterprises made by İstanbul Chamber Of Industry (İSO) in 2020,  and was ranked as No. 262.

aslan aluminyum 71a

Powered by OrdaSoft!