“Reynaers Academy: Cephe Tasarımı 101”, Ödüllü Mimarlar, Üniversite Öğrencileri ile Sektör Çalışanlarını Buluşturdu

Reynaers Aluminium Türkiye, webinar serisi “Reynaers Academy: Cephe Tasarımı 101”de alanında uzman ödüllü mimarlar, cephe tasarımı alanında kendini geliştirmek isteyen öğrenciler, mezunlar ve sektör çalışanlarını bir araya getirdi.

 

 

reynaers 71a

Cephe tasarımı alanında kendini geliştirmek isteyen öğrenciler, mezunlar ve sektör çalışanları için bir başlangıç eğitimi niteliği taşıyan “Reynaers Academy: Cephe Tasarımı 101” programı tamamlandı. Belçika menşeili sistem firması Reynaers Aluminium Türkiye tarafından organize edilen 8 oturumluk etkinlik, oldukça yoğun bir ilgi gördü. Seminer dizisi, sektör profesyonellerinin moderatörlüğünde online olarak zoom üzerinden gerçekleşti. 8 ana oturumda, ortalama 913 katılımcının bir araya geldiği programa, yüzde 43.5 oranında mimarlık / iç mimarlık öğrencisi, yüzde 56.5 oranında da sektör çalışanı katılım sağladı. 8 ana oturumdan 6 tanesine katılım sağlayan katılımcılar, Reynaers Aluminium Türkiye tarafından hazırlanan katılım belgelerini almaya hak kazandı.

Ödüllü Testler Anketler Yapıldı

Reynaers Aluminium tarafından her oturum sonrası yapılan değerlendirme anketleriyle birlikte katılımcıların program hakkındaki genel yorum ve önerileri de alındı. İlk oturumdan itibaren moderatörler tarafından katılımcılara sık sık ödüllü testler ve anketler yapılarak interaktif bir program gerçekleştirildi. Online buluşmalar aracılığıyla gerçekleştirilen anketler sayesinde katılımcıların da konularla ilgili görüşleri alındı.

“Reynaers Academy: Facade Design 101” has brought Architects, University Students, and Sector Employees all together.

Reynaers Aluminum Turkey has brought together award-winning architects specialized in their fields, university students and graduates, who would like to develop themselves in the field of facade design, and sector employees in the Webinar Series, “Reynaers Academy: Facade Design 101”.

Powered by OrdaSoft!