ALUTEAM, Uluslararası FENOFEM Sanayi Sanal Fuarı’nda Ar-Ge’deki Gücünü Sergiledi

FSMVÜ ALUTEAM, (Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Alüminyum Test Eğitim ve Araştırma Merkezi) Karabük Üniversitesi ve Karabük Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde gerçekleştirilen Uluslararası FENOFEM (Ferro and Non-FerroMetals) Sanayi Sanal Fuarı’nda Ar-Ge’de ulaştığı son noktayı gözler önüne serdi.

 

 

aluteam 71b

Karabük Üniversitesi ve Karabük Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği gerçekleştirilen Uluslararası FENOFEM (Ferro and Non-FerroMetals) Sanayi Sanal Fuarı, konusunda uzman akademisyenleri, demir-çelik ve demir dışı metal sektöründe üretim, ihracat, ham madde tedariki çalışması yapan firmaları; dernek ve birlikleri; Ar-Ge firmalarını, bu alanla ilgilenen ve yurtdışı odaklı yeni bağlantılar kurmak isteyenleri buluşturdu. Fuara katılan ziyaretçiler, fuar alanında bulunan dijital stantlarda vakit geçirme ve fuarla eş zamanlı olarak organize edilen sempozyumları takip etme fırsatı elde etti.

5 Ayrı Blokta Yapıldı

FSMVÜ ALUTEAM’ın Ar-GE kapsamında katılımcısı olduğu fuar, 5 ayrı blok şeklinde tasarlandı. Bu bölümler Demir Çelik Sektörü, Demir Dışı Metal Sektörü, Dökümcüler ve Kaplamacılar Sektörü, Endüstriyel Tesisler ile Kamu/Üniversite/AR-GE/Dernekler şeklinde isimlendirildi.

ALUTEAM displayed Its R&D Power in the International FENOFEM Virtual Industrial Fair 

FSMVÜ ALUTEAM, (Aluminum Testing, Training, and Research Center of Fatih Sultan Mehmet Foundation University) displayed the point it reached recently in R&D at the International FENOFEM (Ferro and Non-FerroMetals) Fair organized under the collaboration of Karabük University and Karabük Chamber of Industry and Commerce.

Powered by OrdaSoft!