Akpa Alüminyum, Türkiye’nin Birinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Arasında

Akpa Alüminyum Türkiye ekonomisine tutulan güçlü bir ayna niteliğinde olan 2020 yılı Türkiye’nin birinci 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer almayı başardı.

5 kıtada 50’den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren Akpa Alüminyum’un Yönetim Kurulu Başkanı Şevket ÇALIŞKAN, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

 

 

akpa 71a

“Yurt dışında büyüme ve global bir marka olma stratejimiz doğrultusunda yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Teknolojik yatırımlarımızla üretimin hızında, kalitesinde ve verimliliğinde artış sağlıyoruz. Attığımız başarılı adımlarımız bugün bizi, önemli kuruluşların yer aldığı ve seçkin kuruluşlar tarafından detaylı analizler sonucu belirlenen İSO 500 listelerine taşıdı. Şirketimizin başarılı sermaye yönetimi ve üretim gücü ile başarı grafiğimizi yukarıya taşımaya devam edeceğiz. Yüksek kalite standartlarımızla tüm dünya için üretmeye ve ihraç ederek Türkiye ekonomisine katkı sağlamayı sürdüreceğiz. 2021’de de aynı azimle çalışmaya devam ediyoruz.”

Akpa Aluminum, Among Turkey’s Top 500 Industrial Enterprises 

Akpa Aluminum managed to be among the top 500 industrial enterprises of Turkey in 2020, has succeeded to be a strong reflection of the Turkish economy.

akpa 71b

 

akpa 71c

 

Powered by OrdaSoft!