ALUTEAM, Saha Expo Savunma Havacılık Uzay ve Sanayi Sanal Fuarı’nda Yerini Aldı

FSMVÜ ALUTEAM, (Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Alüminyum Test Eğitim ve Araştırma Merkezi) SAHA İSTANBUL tarafından düzenlenen SAHA EXPO Sanal Fuarı’nda yerini aldı.

 

 

 

 

 

aluteam 71a

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Alüminyum Test Eğitim ve Araştırma Merkezi, savunma ve havacılık sanayinde faaliyet gösteren, yüksek teknoloji üretim potansiyeline sahip 300’ün üzerinde firma, kurum ve üniversitenin ürün ve kabiliyetlerini tanıtmak amacıyla SAHA İSTANBUL tarafından düzenlenen SAHA EXPO Fuarı’nda yerini aldı. Türkiye’de bir ilk olarak gerçekleşen SAHA EXPO Sanal Fuarı’nda dikkatleri üzerine çekti. 5 ay boyunca tüm dünyadan ziyaretçilere açık olan, 3 salon şeklinde tasarlanan sanal fuar alanında faaliyetlerini ve ürünlerini tanıtıma fırsatı bularak Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’ni temsil etti. Dijital fuar ile ziyaretçiler FSMVÜ ALUTEAM tanıtıcı broşürlerine, YouTube’a entegre olarak çalışan alandan tanıtıcı videosuna, tasarım ve üretim çalışmalarıyla ALUTEAM’de gerçekleştirilen örnek ürünlerin detaylarına tek tıkla ulaşabildi.

Hava Aracı Isı Eşanjörü, Mikro Soğutucu Kanallar Ve Kargo Klips Tanıtıldı

FSMVÜ ALUTEAM’in izleyicisiyle buluşturduğu ürünler, tasarım, ürün geliştirme ve üretim süreçleri merkez tarafından sürdürülen projelerin çıktıları olarak ele alınan çalışmalardan derlenen, Hava Aracı Isı Eşanjörü, Mikro Soğutucu Kanallar ve Kargo Klips oldu. Tüm ziyaretçilerin ilgili oldukları stantları dolaşıp firmalar ile görüşme talebinde bulunabilme imkânı tanıyan organizasyonda, sanal kartvizit bırakma sekmesi de kullanıcıların hizmetine sunuldu Öte yandan fuar süresince kullanıma açık olan e-davetiye oluşturma alanı ile ziyaretçi ağı geliştirildi. Toplamda 110.968 ziyaretçi sayısına ulaşılan organizasyonda bu sayı 16.742 yabancı, 94.226 yerli ziyaretçi olacak şekilde kayıtlara geçti. Öte yandan katılımcıların sanal platformda toplantı yapmasına imkân sunan sistemde 32.423 B2B görüşme gerçekleştirildi.

ALUTEAM left Its Mark on Saha Expo Virtual Defense, Space, and Industrial Fair 

FFSMVÜ ALUTEAM, (Aluminum Testing, Training, and Research Center of Fatih Sultan Mehmet Foundation University) participated in SAHA EXPO Virtual Fair organized by SAHA İSTANBUL.

Powered by OrdaSoft!