IQ Alüminyum Sistemleri, Bayilik Sistemi ile Rekabette Fark Yaratıyor

Alüminyum sektöründe Deceuninck kalitesini sunan, inovatif ürünleri ile öne çıkan ve sahip olduğu ürünler ile rakipleri arasında fark yaratan IQ Alüminyum Sistemleri, bayilik sistemi ile çalışarak müşteri memnuniyetini de garantiliyor.

Deceuninck güvencesiyle alüminyum sektöründe ön plana çıkan ve müşteri memnuniyeti vizyonu doğrultusunda bayilik sistemi ile çalışan IQ Alüminyum Sistemleri, alüminyum sektöründe yetkili kişi bulamama sıkıntısına da çözüm sunuyor.

Bayi Eğitimlerine Öncelik Veriyor

IQ Alüminyum, bayilik sistemi ile çalışırken önce teknik ekipler aracılığıyla bayilerine kapsamlı bir eğitim veriyor. Müşterileri ve bayilerinden olumlu geri dönüşler alan IQ Alüminyum Sistemleri, rakiplerinden sıyrılarak sektöre yön veriyor.

Yüksek Yalıtımlı ve Geri Dönüştürülebilir Tasarımlarıyla Tercih Ediliyor

2014 yılından bu yana sürdürdüğü çalışmalarla adından söz ettiren IQ Alüminyum Sistemleri, Deceuninck kalitesi ile fiyat performansı ve ömür bileşiminde rakipsiz olma yolunda ilerliyor. Kurumsal yapısı ile üretim aşamasından tüketiciye ulaştırma sürecine kadar büyük bir sorumlulukla ilerleyen IQ Alüminyum Sistemleri, mükemmelleştirme politikası ile her zaman tercih edilen bir kuruluş olmayı temel ilkesi olarak sayıyor.

Geniş Renk Yelpazesiyle Sınırsız Seçenek

Sürme sistemleri, açılır sistemler, menfez, güneş kırıcı, skylight ve cephe sistemlerinde 25 serisi bulunan IQ Alüminyum Sistemleri; yüksek yalıtımlı, uzun ömürlü, kaliteli, dayanıklı, geri dönüştürülebilir tasarımları ve çevreci olması sebebiyle yaşam alanlarında öncelikli olarak tercih ediliyor. Ayrıca çok geniş renk yelpazesi ile de müşterilerine sınırsız seçenek sunuyor.

IQ Alüminyum Sistemleri creates Difference in the Competition with Its Dealership System                

IQ Alüminyum Sistemleri not only introduces Deceuninck quality, comes forth with its innovative products, and creates its difference from its competitors with its product portfolio in the aluminium sector, but also guarantees the customer satisfaction by operating with a dealership system.

iq aluminyum 1a

Powered by OrdaSoft!