mimart sz metalMimart Yayıncılık ve SZ Metal’den TÜBİTAK MAM Ziyareti

Win&ARTProje ile ALU&Art Dergileri ile sektörel yayıncılıkta çok sayıda ilklere imza atan Mimart Yayıncılık ve Organizasyon, alüminyum sektörünün duayeni SZ Metal, TÜBİTAK MAM’a anlamlı bir ziyarette bulundu.

 

 

mimart sz metal 1c

Win&ARTProje ile ALU&Art Dergilerinin İmtiyaz Sahibi Kemalettin AKSÖZ ile SZ Metal Yönetim Kurulu Başkanı, Alutem ve Temalu markalarının mimarı Sacit ZORLU, TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM) Malzeme Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Metin USTA’yı ziyaret etti. Ziyaret sırasında alüminyum sektöründe yaşanan en yeni gelişmeler ve sektörün gelişimi yönünde atılması gereken adımlar masaya yatırılırken, TÜBİTAK MAM tarafından bu yönde geliştirilen projelere ne tür destekler verilebileceği konuşuldu. Alüminyum sektörünün gelişimine yönelik verdiği katkılarla sektörün duayen isimlerinden biri olarak anılan Sacit ZORLU, özel sektörü bu yönde geliştirilecek projelere destek vermeye davet etti.

Win&ARTProje ile ALU&Art Dergilerinin İmtiyaz Sahibi Kemalettin AKSÖZ ile SZ Metal Yönetim Kurulu Başkanı Sacit ZORLU, alüminyum sektörüne yönelik geliştirdiği en yeni projelerle sektörün geleceğinin şekillendirilmesinde önemli bir katkısı bulunan TÜBİTAK MAM ekibine ve Malzeme Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Metin USTA’ya bu yaklaşımından dolayı teşekkürlerini sunarak bu yönde sürdürülen çalışmaların sektörün geleceğine ışık tuttuğunu belirttiler. TÜBİTAK MAM’ın geliştirdiği projeler hakkında çok önemli bilgilerin alındığı ziyarette, TÜBİTAK MAM’ın sektöre sağladığı katma değerin yanında nitelikli iş gücü oluşmasına yönelik verdiği desteğin altı çizildi.

Mimart Publishing and SZ Metal paid Visit to TÜBİTAK MAM

Mimart Publishing & Organization, the pioneer of sectoral publishing with its Win&ArtProje and Alu&Art Journals, and SZ Metal, the pioneer of aluminum sector with its ground-breaking achievements, have altogether paid a significant visit to TÜBİTAK MAM.

mimart sz metal 1b

Powered by OrdaSoft!