bostikBostik, Web Sitesini “Akıllı İçerikler”le Yeniledi

Endüstriyel üretim, inşaat ve tüketici pazarlarında önde gelen küresel yapıştırıcı uzmanı Bostik, kurumsal web sitesi Bostik.com’un eylül ayında yeni tasarımı ile hizmete girmesinin ardından tüm ülkelerle birlikte www.bostik.com.tr ’nin tasarımı da ”akıllı içerikler”le yeniledi.

Bostik’in akıllı web sitesi, alt yapısı ve zengin teknik içerikleriyle ocak ayının ilk haftasında tüketicilerle buluştu. Bostik’in tüm hizmet ve çözümlerine zahmetsizce ulaşmayı sağlayan yeni uygulamanın başlıca özellikleri şöyle:

  • Gezinme kolaylığı ve ilgili bilgiler için net yönlendirme
  • Pazarlarla ilgili sayfaları, videoları ve indirilebilir dosyaları da kapsayan eksiksiz bir “akıllı içerik”
  • Ürün bulma kolaylığı dâhil ürün ve bayi lokasyon bilgileri
  • Daha kişiselleştirilmiş ve farklı müşteri türlerine hitap edebilen tasarım
  • Bostik’in endüstriyel üretim ile inşaat ve tüketici pazarlarına yönelik çözümlerinin ayrıntılı açıklamaları
  • Tüm cihazlarda kolayca gezinmeyi sağlayan duyarlı bir web sitesi tasarımı

bostik1

Yeni Özellikler de Eklenecek

Yeni web sitesi tasarımında, ziyaretçilere en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını vurgulayan Bostik Pazarlama Müdürü Suna AYVAZOĞLU, “Önümüzdeki aylarda, yeni görünüm ve tasarımın başka ülkelere de adaptasyonu yapıldıktan sonra, sitemiz optimize edilmeye devam edecek; iletişim formları gibi başka yeni özellikler de ekleyeceğiz. Ayrıca, teknik ve güvenlik bilgi formu sayfaları da dâhil olmak üzere bilgilere daha da kolayca erişmek için gelişmiş bir arama portalı ilave edeceğiz. Daha iyi hizmet verebilmek için sitemizi sürekli olarak geliştireceğiz.” dedi.

Bostik Has Renewed Its Website With “Smart Contents”                                      

Upon putting its corporate web site Bostik.com into operation with its new design in September, the leading global bonding expert in the industrial production, construction, and consumer markets, Bostik has also renewed the design of www.bostik.com.tr with ”smart contents”, just like in all other countries.

Powered by OrdaSoft!