15’inci Yılımız Kutlu Olsun

Mimart Yayıncılık ve Organizasyon Olarak 15 Yılda Yereldeki Gücümüzü Globale Taşıdık

2006 yılından bu yana sektörel yayıncılıkta çok sayıda ilklere imza atan Mimart Yayıncılık ve Organizasyon olarak bu sene 15’inci yılımızı kutluyoruz.

15 yılda, yereldeki gücümüzü globale taşıyarak yayıncılık dünyasına yeni oyuncular kazandıran firma olarak; Win&ARTProje, ALU&Art, Yurtdışı Fuar Özel Sayısı, İstanbul ve Almanya Pencere Fuarları Özel Sayısı ve İstanbul ve Almanya Pencere Fuarları Albüm Sayısı ile sektörün sesini dünyaya duyurmayı başardık.

 

winart aluart 1a

Mimart Yayıncılık ve Organizasyon olarak, sadece Türkiye’de değil, dünyada da edindiğimiz yüksek temsil gücünü her geçen gün artırıyoruz. Sahip olduğumuz; sektör paydaşlarının gündemini sayfalarına yansıtan, en yeni gelişmelere projeksiyon tutan, sivil toplum kuruluşlarının gücünü ortaya koyan yayıncılık politikamızla sektörel yayıncılıkta, 15 yılda Türkiye’nin markaları arasındaki yerimizi aldık. 

Win&ARTProje ile ALU&Art Dergilerimizin İmtiyaz Sahibi Kemalettin AKSÖZ, konuya ilişkin yaptığı açıklamasında şunları söyledi: Kemalettin AKSÖZ: “Yayıncılık Hayatımızı Soluksuz Sürdürüyoruz”

“15 yıldan bu yana, hiç ara vermeden, sektörel yayıncılığın gelişimine yön veren bir yaklaşımla sektöre çok sayıda ilkleri kazandırdık. 2006 yılında, PVC ve alüminyum sektörünün kapı- pencere, cam, aksesuar ürün gruplarına yönelik hazırladığımız Win&ARTProje Dergimiz ile faaliyetlerimize başladık. Üstün gayretimiz ve özverili çalışmalarımız sayesinde 2 yıl gibi kısa bir süre sonra 2008 yılında, alüminyum sektörüne yön veren çözüm ortaklarımızın ve derneklerimizin artan talebi üzerine ALU&Art Dergimizi yayın hayatına kazandırdık. Yine aynı yıl içinde ilk yurtdışı dergimizi, İran Fuarı’nda firmalarımızla buluşturma başarısını elde ettik. O günlerden bu yana imzamızı taşıyan dergilerimizin sayısını artırarak yayıncılık dünyasına yeni oyuncular kazandırdık. Mimart Yayıncılık ve Organizasyon olarak bugün; Win&ARTProje, ALU&Art, Yurtdışı Fuar Özel Sayısı, İstanbul ve Almanya Pencere Fuarları Özel Sayısı ve İstanbul ve Almanya Pencere Fuarları Albüm Sayısı olmak üzere 5 adet dergiyle yayıncılık hayatımızı soluksuz sürdürüyoruz. “

Sektörün Gücünün ve Çok Sesliliğinin Temsilcisi

Mimart Yayıncılık ve Organizasyon’un 15 yıllık yolculuğunda yurt içinde ve yurt dışında çok önemli kilometre taşlarından geçtiğini kaydeden Kemalettin AKSÖZ, “Bugün yurtiçinde tüm, yurtdışında 40’a yakın ülkede, toplam 70’e yakın fuarda yüksek temsil gücümüz bulunuyor.  Bu fuarların medya partnerleri arasındaki yerimizi sağlamlaştırdık. Yurt dışı fuarların tek Türk medya partneri olarak sektörümüzün gücünü ve çok sesliliğini temsil ediyoruz. Almanya, İran, Gürcistan, Irak ve Nijerya’da yer alan temsilciliklerimizle yerel gücümüzü globale taşıyoruz.” diye belirtti.

Kemalettin AKSÖZ: “Köklü Tecrübemiz ve Yenilikçi Yüzümüzle Öncü Adımlar Atacağız”

Mimart Yayıncılık ve Organizasyon’un üstün başarılarının 15 yıldır giderek artan bir tablo sunduğuna işaret eden Kemalettin AKSÖZ, “Sektörel dergicilikte kendi alanımızda lider bir yaklaşımla ilerleyerek sizlerin de desteği ile bugünlere ulaştık. Aynı yaklaşımla sektörümüze ilkleri kazandırmayı, çağın gereklerine uygun olarak teknolojik yatırımlarla geleneksel yayıncılıkta dijital atılımlar yaparak, gücümüze güç katmayı hedefliyoruz. Köklü tecrübemizden aldığımız gücümüz ve yenilikçi yüzümüzle yeni dönemde de sektörün gelişimine yönelik öncü adımlar atmayı sürdüreceğiz” dedi.

Happy 15th Anniversary To Us As Mimart Yayıncılık ve Organizasyon, We Have Conveyed Our Strength At Local Level To The Global Level Throughout The Past 15 Years

Having broken numerous grounds in the sectoral publishing since 2006, we, as Mimart Yayıncılık ve Organizasyon, celebrate our 15th anniversary this year. As being a company that has introduced new players in the publishing world by way of conveying our strength at local level to global level in the past 15 years, we have succeeded in making the sound of the sector all around the world, thanks to our Win&ARTProje, ALU&Art, Foreign Fair Special Issue, İstanbul & Germany Window Fairs Special Issue, and İstanbul & Germany Window Fairs Album Issue.

winart aluart 1b

Powered by OrdaSoft!