arslan aluminyum 2Arslan Alüminyum, Alüminyum Döküm Mamulleri Kategorisinde Ödüllendirildi

İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye’nin en büyük 500 dev kuruluşu sıralamasında 3 puan yukarı çıkan Arslan Alüminyum, İDDMİB İhracatın Metalik Yıldızları ödül programında, Alüminyum Döküm Mamulleri kategorisinde ödül kazandı.

 

 

 

arslan aluminyum 1b

İstanbul Demir ve Demirdışı Metal İhracatçılar Birliği (İDDMİB) ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından duyurulan verilere göre, ciddi büyüme performansı yakalamayı başaran ve en çok ihracat yapan 1000 ihracat firması araştırma sonuçlarına göre yüzde 21 gibi önemli bir büyüme performans rakamı elde eden Arslan Alüminyum, başarılarıyla dikkatleri üzerinde çekiyor. İDDMİB İhracatın Metalik Yıldızları ödül programında Alüminyum Döküm Mamulleri kategorisinde aldığı ödülle sabırlı, azimli, ahlaklı ve çalışkan bir iş ve çalışma tarzıyla başarının elde edilebileceğini bir kez daha gösterdi. İstikrarlı, planlı ve akılcı yatırım politikası, risk yönetimini ve cesareti harmanlayan, çalışanları ve ekibiyle bir aile gibi olmayı başardığı profesyonel yaklaşımıyla ülke ekonomisine katma değer sağlamayı sürdüren Arslan Alüminyum, yeni başarılar için çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. 

Arslan Alüminyum Awarded in Aluminum Casting Products Category

Arslan Alüminyum, which went up 3 points in the ranking of the biggest 500 giant organizations of Turkey announced by the Istanbul Chamber of Industry, won an award in the Aluminium Casting Products category in the IDDMIB Metallic Stars of Export award program.

 

arslan aluminyum 1

Powered by OrdaSoft!