seykoc sima aluminyumTOBB Başkan Vekili ve İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali KOPUZ’dan Sima Alüminyum Tesislerine Ziyaret

TOBB Başkan Vekili ve İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali KOPUZ, Seykoç Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Sima Alüminyum tesislerini ziyaret etti. Üretimin tüm aşamalarını yerinde inceleyerek, Seykoç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat ÇIĞLI ve Sima Alüminyum Genel Koordinatörü Celalettin KIRBOZ’dan yeni yatırımlara ilişkin detaylı bilgiler aldı.

Pandemi nedeniyle tüm dünya şirketlerinin içerisinde bulunduğu olumsuz koşullara karşılık, öz sermayesi güçlü şirketler için durum oldukça parlak görünüyor.  Kendi öz sermayesi ile yatırımlar yapan Seykoç Şirketler Grubu, Türk iş dünyası için katma değer yaratmayı sürdürüyor.

Yeni Yatırım Hedefleri Anlatıldı

“İçerisinde bulunduğumuz olumsuz koşullar altında devlet büyüklerimizin, sosyal platform yöneticilerimizin, oda ve birlik yönetimlerimizin, üniversitelerimizin bu dönemlerde işadamlarımızın yanında olmaları, destek ve yardımlarını esirgememeleri oldukça önemlidir.” diyen Seykoç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat ÇIĞLI, Sima Alüminyum Genel Koordinatörü Celalettin KIRBOZ ile birlikte, Sima Alüminyum tesislerini ziyaret eden TOBB Başkan Vekili ve İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali KOPUZ’a firmanın üretim faaliyetleri ve yeni yatırım hedefleri hakkında bilgi verdi.

Yeni Girişimlere Destek Sözü

Ziyaret sırasında, alüminyum sektöründe gelinen noktayı ve bu noktada Seykoç Şirketler Grubu’nun yerini oldukça başarılı bulduğunu ifade eden Ali KOPUZ; tüm imkânları ile bu tip girişimlerin ve girişimcilerin yanında olacaklarını, her türlü soru ve sorunlara karşı kendilerine desteklerini sürdüreceklerini belirtti. Ali KOPUZ, ülkemizin içerisinde bulunduğu bu süreçte yatırım yapan tüm sanayicilere devletin minnetle baktığını ve her şartta yanında olacağını söyledi. Önümüzdeki günlerde Gebze Dilovası İMES Organize Sanayi Sitesi’nde yapılan yeni yatırımı ziyaret edeceğini de sözlerine ekledi.

TOBB (Turkish Union of Chambers & Commodity Exchanges) Deputy Chairman and İstanbul Mercantile Exchange Chairman Ali KOPUZ ’s Visit To Sima Aluminum Facilities

Ali KOPUZ, TOBB (Turkish Union of Chambers & Commodity Exchanges) Deputy Chairman and İstanbul Mercantile Exchange Chairman, visited the facilities of Sima Aluminum operating within the body of Seykoç Companies Group. Having observed all stages of the production on-site, he further obtained detailed information regarding new investments from Murat ÇIĞLI, Board Chairman of Seykoç Companies Group, and Celalettin KIRBOZ, General Coordinator of Sima Aluminum.

seykoc sima aluminyum 1

Powered by OrdaSoft!