Salt Cam Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarı’na Katıldı
Türkiye’nin en eski cam firmalarından biri olan Salt Cam, 4-7 Mart tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarı’na katıldı.
 
 
 
 
saltcam 64a
100 yıldır cam ticaretiyle uğraşan Türkiye’nin en eski cam firmalarından biri olan Salt Cam; TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Avrasya Cam Fuarı’nda her yıl olduğu gibi yine yerini aldı.
Düz cam, temperlenebilir dijital uv baskılı cam, temperli cam, lamine cam, emniyet ve güvenlik camları, boyalı cam, dekoratif cam, ayna, fotoselli kapı ve cam kapı ürün grubu ile üretimine başladıkları Şişe Cam onaylı ve patentli bükülebilir-kesilebilir, butilli - butilsiz alüminyum ısıcam profillerinin ve ısıcam malzemelerinin tanıtımını yapan Salt Cam, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.
Salt Cam; 15 yıldır katılımcısı olduğu Avrasya Cam Fuarı’nda 160 m² lik standında ziyaretçileri için tantuni yaptı. Misafirlerine tantuni ikram eden Salt Cam ekibi, katılımcılarla birlikte keyifli anlar yaşadı.
Salt Glass Attended Eurasia Window, Door and Glass Fair
Salt Glass, one of the oldest glass companies of Turkey, participated in the Eurasia Window, Door and Glass Fair held at TÜYAP Fair and Congress Center on March 4-7.
 
saltcam 64b
 
Powered by OrdaSoft!