Pencere Üreticileri Kalite Birliği Derneği (PÜKAB)’ın Desteklediği Avrasya Pencere, Cam ve Kapı 2020 Fuarları Gerçekleşti
Avrasya Pencere, Cam ve İstanbul Kapı fuarları 04 - 07 Mart 2020 tarihleri arasında pencere, cam, kapı üreticileri ve ihracatçıları ile sektörün yerli ve yabancı profesyonellerini TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bir araya getirdi.

 

 

 

pukab 64a

Sektörün önde gelen yerli, yabancı firma ve firma temsilciliklerinin katılımı ile gerçekleşen fuarlarda şirketler; ürünlerini 4 gün boyunca ziyaretçilere tanıtma fırsatı buldu.

Kapı-Pencere endüstrisini geliştirmek ve iyileştirmek adına faaliyetlerde bulunmaya devam eden Pencere Üreticileri Kalite Birliği Derneği (PÜKAB), fuar boyunca dernek üyeleri ve ziyaretçilerle bir araya geldi.

Pencere Üreticileri Kalite Birliği Derneği (PÜKAB), 06 Kasım 2018’de Pendik Hezarfen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile imzalanan iş birliği Protokolü gereğince, okulun öğrenci ve öğretmenleri de fuarı ziyaret ederek, sektörümüzü yakından tanıma fırsatı buldular.

PÜKAB Yönetim Kurulu Başkanı Kerem YILMAZ, “Avrasya Pencere Fuarı sektörümüz için çok önemli, uluslararası bir platformdur. Her geçen yıl da önemi artmaktadır. Özellikle yurtdışından gelen ziyaretçilerimiz için ihracat pazarlarındaki yerimizin önemini ortaya koymakta, sektörümüzün büyüklüğünü anlatmaktadır. Tüm dünya ve ülkemizin de içinden geçtiği zorlu ekonomik koşullara rağmen daha çok çalışıp ekonomiye daha fazla katkı sağlamamız gerekiyor. Bu noktada da fuar gibi etkinlikleri çok iyi değerlendirip doğru ilişkiler kurmaya çalışmak gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Fuarda her yıl olduğu gibi PÜKAB üyesi firmalar da katılımcı ve ziyaretçi olarak yer aldı.

Eurasia Window, Glass and Door 2020 Fairs Supported by the Association of Window Manufacturers Quality Union (PÜKAB) Have Been Held
Eurasia Window, Glass and Istanbul Door fairs brought together window, glass, door manufacturers and exporters and domestic and foreign professionals of the sector at TÜYAP Fair and Congress Center between 04 - 07 March 2020.

pukab 64b

Powered by OrdaSoft!