Pixera Teknoloji En Yeni Yazılımlarının Son Versiyonunu ALUEXPO’da Sergiledi

Pixera Teknoloji Genel Müdürü Sedat TİRYAKİ’den ALUEXPO’ya ilişkin değerlendirmelerini alarak fuarda sergiledikleri ürünler ve kurdukları iş bağlantıları hakkında bilgiler edindik.

 

 

 

 

 

pixera 1a

Katılım sağladığınız Aluexpo Fuarı’nı değerlendirebilir misiniz? Standınıza olan ilgi nasıldı?

ALUEXPO bizim için oldukça faydalı ve verimli geçti. Standımıza ilgi gayet memnun edici seviyedeydi.

Fuarda hangi ürünlerinizi sergilediniz? Fuara özel ilk kez fuarda sergilediğiniz ürünleriniz oldu mu?

Fuarda PAL Serisi optik ölçüm cihazlarımızdan PAL600 modelimiz ile birlikte ölçüm yazılımımızın son versiyonunu ve bu versiyonla birlikte gelen modülleri tanıttık. Kalite kontrol amacı ile kullanılan bu ürünümüz alüminyum ekstrüzyon sektöründe hassas üretim yapan firmaların ölçüm alanında tüm ihtiyaçlarına çözüm sağladığı için yoğun ilgi gördü.

Fuarda ne tür iş bağlantıları sağladınız? Bu bağlantılar faaliyetlerinize nasıl bir boyut getirecek?

Fuarda hem yurtiçi hem de yurtdışından birçok bağlantı kurduk. Bu bağlantılarımızdan önümüzdeki süreçte satış ve çeşitli projelerde iş ortaklığı yapabileceğimiz firmalar ile görüşmelerimize başladık.

pixera1b

Fuar sırasında ziyaretçilerle sıcak satışa yönelik anlaşma gerçekleştirdiniz mi?  Fuarın satış faaliyetlerinize nasıl bir katkı sunacağını düşünüyorsunuz?

Fuar esnasında teklif gönderdiğimiz firmaların bazıları ile fuar sonrasında satış işlemlerimizi tamamladık. İrtibatta olduğumuz diğer firmalarla da yakın gelecekte satış işlemlerimizi sonuçlandıracağız.

2022 yılı katılım sağlayacağınız yurtiçi ve yurtdışı fuarlar var mıdır?

Bu sene eylülde Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenecek fuara katılım sağlayacağız. Standımızda sizleri de ağırlamaktan memnuniyet duyarız.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerine, katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Pixera Technology Introduced The Latest Version Of Its Latest Software At ALUEXPO

We got information from Sedat TİRYAKİ General Manager of Pixera Teknoloji about the products they introduced at the fair and the business connections they established by taking their ideas on ALUEXPO.

 

Powered by OrdaSoft!