point spacerPoint Spacer Fuar Sırasında Yeni Bayi Görüşmeleri Yaptı

Point Spacer Firma Yetkilisi Seyit ÇOBANYILDIZ’dan firmalarının faaliyetleri ve ile Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’nda gerçekleştirdikleri çalışmalara ilişkin bilgiler aldık.

 

 

 point spacer 1

Öncelikle firmanız hakkında bilgi alabilir miyiz?

Firmamız butil kauçuk esnek cam çıtası üretici kimliğiyle sektörde kendi markasını yaratmış yerli bir firmadır. Marka bilinirliğini her geçen gün artıran firmamız yeni bayileri ile gelişimini sürdürmektedir.

Katılım sağladığınız 2021 Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’nda hangi ürünlerinizi sergilediniz?

Fuar sırasında sıcak pres makinesi, butil kaucuk cam çıtası ve yıkama makinesi ürünlerimizin tanıtımını gerçekleştirdik.

Fuara özel geliştirdiğiniz ya da ilk kez fuarda sergilediğiniz ürün ya da hizmetleriniz oldu mu? Standınıza olan ilgi nasıldı?

Bu sene fuara ilgi beklentimizin ötesindeydi. Pandemi nedeniyle uzun bir aradan sonra bir araya gelme fırsatı bulan sektör temsilcilerinin bu süreyi çalışarak, üreterek ve gelişerek değerlendirdiği açıkça görüldü. En yeni ürünlerimizi sergilediğiniz standımızda geçtiğimiz yıllara kıyasla daha yüksek bir yoğunluk oluştu. 

Fuara ilişkin değerlendirmenizi alabilir miyiz? Fuarın sektörünüz ve firmanız adına kazanımlarını geçtiğimiz yıllara kıyaslayarak değerlendirebilir misiniz?

Fuarımızda yurt dışı ziyaretçilerin sayısı oldukça yüksekti. Farklı coğrafyadan gelen ziyaretçiler için de bu fuar tam anlamıyla uluslararası bir buluşma platformu oluşturdu. Fuarın bu yönüyle yerli firmaların faaliyetlerine büyük bir açılım kazandıracağını düşünüyoruz.

Fuarda ne tür iş bağlantıları sağladınız? Bu bağlantılar faaliyetlerinize nasıl bir boyut getirecek?

Firma olarak bünyemize yeni bayiler katmayı hedefliyoruz. Fuarda da bu strateji ile yeni bayi çalışmalarımıza yönelik ön görüşmelerde bulunduk. Görüşmelerimiz oldukça verimli geçti. Bu görüşmelerin kazanımlarını şimdiden almaya başladık.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Desteklerinizden ötürü Win&ARTProje - ALU&Art dergilerine teşekkür ederiz.

Point Spacer Made New Dealer Meetings During the Fair

We have received information from Seyit ÇOBANYILDIZ, the Point Spacer Company Official, about the activities of their companies and the work they have been doneat the Eurasia Window, Door and Glass Fairs.

point spacer 1b

Powered by OrdaSoft!