messe logoMesse Stuttgart, Türkiye’deki Ortaklığının Tüm Hisselerini Satın Aldı

Messe Stuttgart, İstanbul merkezli Türkiye’deki ortaklığının kalan hisselerini de satın aldı. Messe Stuttgart, şimdiye kadar hisselerin % 60’ına sahipti. Önceki yönetici ortağı Hakan GENÇOĞLU’nun emekli olmasıyla Messe Stuttgart kalan % 40’lık hisseyi de satın aldı.

 

 

 

messe 1

Messe Stuttgart Başkanı Roland BLEINROTH, bu adımın arkasındaki gerekçeyi şu sözlerle anlattı: “Türkiye bizim için güçlü bir pazara sahip olan önemli bir ekonomik bölge. Bu bölgenin Stuttgart’taki ticaret fuarlarımız için önemli bir kaynak pazar olmaya devam edeceğine de inanıyoruz. Bu satın alma ile uzun dönemli taahhüdümüzü ortaya koyuyoruz. Müşterilerimiz bunu çok iyi anlıyor ve takdir ediyor.” Hakan GENÇOĞLU danışman olarak görev alacak ve Türk fuarcılığında sahip olduğu yılların tecrübesini ve bağlantılarını paylaşmaya devam edecek.

1 Ocak’tan itibaren Messe Stuttgart Ares Fuarcılık’ın Genel Müdürü olarak Ufuk ALTINTOP atandı. Eylül 2015’ten bu yana Genel Müdür Yardımcısı görevini sürdüren 45 yaşındaki ALTINTOP, şirketteki yapı ve süreçlere zaten aşina. İşletme mastırına sahip olan yeni yöneticimiz ALTINTOP, Türk fuarcılık sektöründe 15 yılı aşkın süredir çalışıyor: Hanover Fairs İstanbul için 2000 yılından bu yana uluslararası satış ve pazarlamanın da aralarında olduğu farklı alanlarda çalışan ALTINTOP, 2005’ten 2015 yılına kadar bu şirkette Genel Müdür Yardımcısı sıfatıyla görev alıyordu.

Messe Stuttgart, 2010 yılından bu yana Türkiye’de ortaklığı aracılığıyla temsil ediliyor. Messe Stuttgart Ares Fuarcılık; panjur, kapı ve güneşten koruma sistemleriyle ilgili bölgenin öncü fuarı R+T Turkey’i İstanbul’da organize ediyor. Stuttgart’taki dünyanın önde gelen R+T fuarının bir dalı olan R+T Turkey, 2013’ten bu yana iki yılda bir gerçekleştiriliyor. Ibatech, Türkiye ve çevre ülke pazarları için pastacılık ve şekerleme alanlarında lider bir ticaret fuarı. Ibatech’in Ankara ve İzmir’de de yan etkinlikleri bulunuyor.

Dünya genelinde aktif olan Messe Stuttgart, 50 ülkede bağlı kuruluşlar ve dış temsilciliklerinden oluşan bir ağa sahip. Sonuç olarak Stuttgart’taki ticaret fuarlarına daha fazla katılımcı ve ziyaretçi sağlanmakla kalınmıyor, yurt dışında da etkinlikler organize ediliyor. Messe Stuttgart, bunlara ek olarak önde gelen uluslararası ticaret fuarlarına Almanya’nın çeşitli şekillerde resmi olarak ortak katılımını da düzenli olarak organize ediyor.

Messe Stuttgart, has Purchased All of the Shares of the Partnership in Turkey

Messe Stuttgart, has purchased the remaining shares of partnership in Turkey, with main center being in İstanbul. Messe Stuttgart, was the owner of 60% of the shares till now. As Hakan GENÇOĞLU, being the previous management partner, got retired, Messe Stuttgart purchased the remaining shares of 40%.

messe 2

Instagram
Powered by OrdaSoft!