istim logoTuzla’ya 1,5 Milyar TL’lik Dev Yatırım: “İSTİM”

İstanbul Tuzla’da Anadolu Yakası’nın en büyük sanayi ve ticaret merkezi olarak yükselecek (İSTİM)’in temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene; İTO Başkanı Şekib AVDAGİÇ, TÜMSİAD Başkanı Yaşar DOĞAN, Tuzla Belediye Başkanı Şadi YAZICI, Tuzla Kaymakamı Ali AKÇA, Pendik Kaymakamı İlhan ÜNSAL katıldı.

 

 

 

 

istim 58a

İSTİM, her sektöre uygun ağır yük taşıma kapasitesine sahip statik yapısı, büyüklüğü ve model proje özelliği ile sanayi ve depolama faaliyetlerine yeni bir anlayış getiriyor. Kazanç ve gelecek vadeden projede, çeşitli büyüklüklerde 702 dükkan ve 55.000 m2 depo yer alıyor.

Üretim ve depolama yapan firmaların tüm ihtiyaçlarını sağlayabilecek bir sanayi ve ticaret kompleksi olarak dikkat çeken İSTİM, 12 metre yüksekliğiyle sanayi ve depolamaya ciddi oranda katkı sağlarken, 4,10 metre yüksekliğindeki endüstriyel kapılarıyla da araçların giriş çıkışlarına hız kazandıracak.

Tırların rahat geçiş ve manevra yapabilmesi amacıyla yolların genişliği optimum olarak tasarlanan İSTİM’de firmalara beklentilerin de ötesinde bir kolaylık sunulacak.

E5’te, Olması Gereken Yerde

İstanbul’un yeni ticaret, sanayi ve lojistik merkezi olacak olan İSTİM, firmaların gözdesi Tuzla’da E-5 Karayolu’na sıfır konumda yer alıyor.

Yüksek enerji altyapısı, her sektöre uygun ağır yük taşıma kapasitesi, 7,80 metre kat yükseklikleri, her bağımsız bölümde 4,10 metre yüksekliğinde endüstriyel kapı ve 10,50 metre kolon aralıkları olan İSTİM’de firmaların gelişimini destekleyecek birçok üstün özellikler bulunuyor.

Bölgenin en yeni teknolojik, prestijli ve inovatif projesi olan İSTİM, tüm firmaların yaşadığı lojistik, depolama gibi birçok sıkıntısını da sonlandıracak.

A Giant Investment of TL 1.5 Billion to Tuzla: “İSTİM”

Foundation of İSTİM, to be erected in Tuzla/İstanbul as the largest industrial and commercial center of the Anatolian Side, has been laid with a ceremony. The Ceremony was attended by İTO Chairman Şekib AVDAGİÇ, TÜMSİAD Chairman, YAŞAR DOĞAN, Mayor of Tuzla, Şadi YAZICI, Tuzla District Governor, Ali AKÇA, and Pendik District Governor, İlhan ÜNSAL.

istim 58b