cetin civata logoÇetin Cıvata Yapı Fuarı’nda

Yıllardır Yapı Fuarı’nın katılımcısı olan Çetin Cıvata, Türkiye’den ve çevre ülkelerden ziyaretçi alan Yapı Fuarı’nda bu sene de yerini aldı.

 

 

 

cetin civata 53a

Ürettikleri ürünlerin yapı - inşaat sektöründe yüksek miktarda kullanıldığı için fuarın önemli olduğunu belirten Çetin Cıvata sözcüsü: “Yapı Fuarı’nda çok farklı ülkelerden ziyaretçiler ile tanışma fırsatı bulunabiliyor. Bu da ihracatın geliştirilebilmesi adına önemli. Hem yurtiçinde hem yurtdışında birçok fuara katılımcı olarak katılıyoruz” dedi. Ülkemizin büyümesi ve gelişmesi için ticaret hacminin büyümesi gerektiğini belirten yetkiler, bunun sağlanabilmesi için fuarların büyük bir yardımcı olduğunu söylediler. Hem yeni müşteri bulabilmek hem de devamlı müşteriler ile ticari bağları güçlendirebilmek adına fuarlar bir fırsat olarak görülüyor.

Yapı Fuarı’nda yoğun olarak yalıtım, tesisat, asansör, doğrama, iç yapı dekorasyon, aydınlatma, nalburiye, yapısal çelik ve prefabrike yapılar gibi birçok ürünün üretici ve satıcılarına erişim sağlanabiliyor. Düzenlendiği ilk yıldan günümüze kadar geçen sürede sektör profesyonellerinin verdikleri destek ve katkıyla her yıl büyüyerek katılımcı ve ziyaretçi sayısını arttırmayı başarıyor. Tüm yapı malzemelerinin tanıtılacağı fuarda Çetin Cıvata Tüyap Fuar Merkezi’nde 2. Salonda yer aldı.

Çetin Cıvata is in the Construction Fair

Çetin Cıvata who has participated in the Construction Fair for many years, has took its place in the Construction Fair again this year which has visitors from Turkey and neighboring countries.