pukad logoPÜKAD Yönetim Kurulu Üyeleri Şişecam’ı Ziyaret Etti

PÜKAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Şişecam Tuzla binasında Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Ebru ŞAPOĞLU’nu ziyaret etti. Yapılan toplantıda İstanbul ve İzmir’de gerçekleşen ve Şişecam’ın da sunumlar yaparak desteklediği PÜKAD PVC Doğrama Montajcısı Mesleki Yeterlilik Seminerleri ve ortak çalışma şartları değerlendirildi ve görüş alışverişinde bulunuldu.

 

pukad 53a

Toplantıya, PÜKAD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yük. Müh. O. Muzaffer TAMER, PÜKAD Danışmanı Oktay ALPTEKİN, PÜKAD Yönetim Kurulu Üyelerinden; Adopen - Ado Grup Başkan Vekili Mustafa KAS, Kompen Marmara Bölge Müdürü Mehmet AKTEKE, Egepen Teknik Satış Müdürü Abdülkadir ERMURAT, Fıratpen Satış ve Pazarlama Müdürü Mehtap ULUCEVİZ, PÜKAD Genel Sekreteri Aynur ACAR ve PÜKAD Basın Danışmanı Win&ART PROJE – ALU&Art Dergileri Kemalettin AKSÖZ katılım sağladı.

Değerlendirme toplantısının ardından Şişecam Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Ebru ŞAPOĞLU, Ürün Müdürü Esra AYDINOĞLU, Trakya Cam Kaplamalı ve Enerji Camları Ürün Müdürü Tansu KUMRU ile showroom gezilerek, katılımcılar tarafından ürünler incelendi.

Board Members of PÜKAD Visited Şişecam

Board Members of PÜKAD visited Ebru ŞAPOĞLU, the Deputy Chairman in Charge of Marketing and Sales, at Şişecam Tuzla Building.