karpen kar aluminyumKarpen ve Kar Alüminyum, Avrasya Pencere Fuarı’ndaydı

Sektöründe ilklere imza atan Karpen ve Kar Alüminyum; 7 - 10 Mart tarihleri arasında düzenlenen ve alanında dünyanın en önemli ikinci ihtisas fuarı olan Avrasya Pencere Fuarı’na katıldı.

 

 

PVC’de olduğu gibi alüminyumda da bünyesinde bulundurdukları bayilerinin görüş ve önerileriyle üretimlerini şekillendiren Karpen, 7 – 10 Mart tarihleri arasında düzenlenen Avrasya Kapı, Pencere, Cam Fuarı’nda bu yıl da yerini aldı. Fuarda yerli ve yabancı ziyaretçiler ile buluşan Karpen ve Kar Alüminyum, stantlarında ürün gruplarını tanıttı.

Global pazarda yapılan özel araştırmalar sonucunda Ar-Ge birimlerince geliştirilen profil üretimleri ile dikkat çeken Karpen, 2011 yılı itibariyle Kar Alüminyum markasını da bünyesine ekleyerek Gaziantep’te alüminyum profil üreten ilk fabrika olmuştur. Karpen ve Kar Alüminyum, talep edilen profil gruplarını bölge depoları ve bayi ağıyla yurtiçi ve yurtdışı pazarlarına sunmaktadır.

Karpen and Kar Aluminum appeared in the Eurasian Window Fair

Karpen and Kar Alüminyum, known to be the ground-breaker in its sector, participated in the Eurasia Window Fair, held between March 7-10 as the world’s second biggest expertise fair.

 

karpen 52a

karpen 52b