messe logoR+T Türkiye’de Uluslararası Katılımcı Artıșı Gözlendi

Messe Stuttgart’ın düzenlediği 3. Uluslararası Panjur, Tente, Kapı / Geçiş Sistemleri ve Güneşten Koruma Sistemleri Fuarı R+T Turkey 2017, Yeşilköy CNR Expo’da düzenlendi.

 

 

 

 

r t fuari messe 2017 a

Yurt içi ve dıșından yaklașık 10 bine yakın ziyaretçiyi ağırlayacak olan R+T 2017 Fuarı için düzenlenen açılıș töreni, Messe Stuttgart Almanya Bașkanı Roland BLEINROTH, Türkiye Genel Müdürü Ufuk ALTINTOP ve sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçeklești.

Açılıș konușmasını yapan Messe Stuttgart Ares Fuarcılık Türkiye Genel Müdürü Ufuk ALTINTOP; fuarın Türkiye, Doğu Avrupa ve Yakın Doğu bölgesinde bu alandaki uluslararası ihtisas fuarlarının lideri olduğunu belirterek; “İki senede bir düzenlenen R+T Turkey fuarına, ülkemizde T.C Ekonomi Bakanlığı ve KOSGEB finansal destek sağlıyor. Alman Federal Ekonomi ve Enerji Bakanlığı da Alman firmalarına destek veriyor. TBÜD (Tente Branda Üreticileri Derneği), uluslararası ve ulusal medya destekçilerimiz mevcut” diyerek, katılımcılara bașarı dileklerini iletti.

Roland BLEINROTH / Landesmesse Stuttgart Bașkan

“R+T Turkey endüstri için, iș yapmak için çok iyi bir platform sağlamaktadır. 5 farklı ülkeden, 100’den fazla katılımcı için ticaret ve alıșveriși artırıyor, iș platformunu destekliyor ve tüm Akdeniz bölgesine hizmet veriyor sadece Türkiye’ye değil” diyerek, Ekonomi Bakanlığına, satın alma heyetlerine destek verdikleri için teșekkürlerini iletti.

Cahit DİNÇER / TBÜD Bașkanı Yardımcısı

Derneklerinin 400 üyeye ulaștığını, entegre tesislerde üretime geçtiklerini ve katma değer payı olan imalatlarıyla ülke ekonomisine katkıda bulunduklarını dile getirdi.

r t fuari messe 2017 b

Yabancı Alım Heyetleri Dikkat Çekti

Fuara en çok ziyaretçinin, geçen fuarda olduğu gibi bașta Türkiye olmak üzere, İran, Yunanistan ve Bulgaristan gibi komșu ülkeler ile Lübnan, Umman, Suudi Arabistan, Ürdün, Almanya, İtalya, Rusya, Kosova, Çin ve İsrail’den olduğu belirtildi.

Çok Geniș Ziyaretçi Profili

Fuar; mimarlar, iç mimarlar, dekoratörler, inșaat mühendisleri, proje taahhüt firmaları ve yatırımcılardan, panjur, kepenk, tente ve pergola, güneș koruma sistemleri, pencere ve sineklik, kapı ve geçiș sistemleri, sürücü ve kontrol sistemleri üreticilerine dek çok geniș bir yelpazede ziyaretçi profiline sahip. Ayrıca, sektörle ilgili toptancılar, distribütörler, bayiler ve perakendeciler  ile özellikle uygulayıcılar ve teknik elemanların da ilgi alanına girdi.

An Increase in International Participants is Seen at R+T Turkey

3rd International Shutter, Sunshade, Door/ Passage Systems and Sun Protection Systems Fair R+T Turkey 2017,  being organized by Messe Stuttgart, was realized at Yesilkoy CNR Expo.

r t fuari messe 2017 c